F Ολοκληρώνεται το cast του Jupiter Ascending των αδελφών Wachowski - FilmBoy Ολοκληρώνεται το cast του Jupiter Ascending των αδελφών Wachowski - FilmBoy
  • Latest News

    Ολοκληρώνεται το cast του Jupiter Ascending των αδελφών Wachowski


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Ο Eddie Redmayne (Les Miserables) είναι ο πιο πρόσφατος κρίκος στην αλυσίδα της ταινίας των Andy και Lana Wachowski, για λογαριασμό της οποίας ήδη έχουν «κλείσει» οι Mila Kunis (οφθαλμόλουτρο στο φουλ λοιπόν) αλλά και ο Channing Tatum.

    Ο ρόλος του Redmayne δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αλλά είναι σίγουρο πως σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα για πάνω στο θέμα.

    Το Jupiter Ascendic αναμένεται να γυριστεί μέσα στο 2013 ενώ ένα χρόνο αργότερα θα δει το φως ή το σκοτάδι αν προτιμάτε των αιθουσών προβολής.

    Αν και γνωρίζουμε λίγα πράγματα για το όλο concept, η βασική ιδέα μοιάζει αρχικά καλή (αν και στη συνέχεια μας τα χαλάει κάπως):




    Σε ένα σύμπαν όπου οι άνθρωποι βρίσκονται στα τελευταία σκαλιά της πυραμίδας της εξέλιξης, μία νεαρή άπορη γυναίκα (περί της Mila Kunis ο λόγος)  γίνεται στόχος της Βασίλισσας του Σύμπαντος καθώς η ύπαρξη της πρώτης θέτει σε κίνδυνο την κυριαρχία της δεύτερης.

    Ενώ το όλο θέμα αρχίζει πραγματικά όμορφα, άλλες ανώτερες μορφές ζωής μας παρακολουθούν, η Kunis με ότι αυτό συνεπάγεται κτλ, η συνέχεια μοιάζει βγαλμένη από παιδικό παραμύθι.

    Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας όμως για αυτό το τελευταίο καθώς αφ’ ενός δεν έχουμε ακόμα ολοκληρωμένη εικόνα του σεναρίου ενώ αφ’ ετέρου όταν μπλέκονται κάπου ο Andy Wachowski και η ετεροθαλή αδελφή του, Lana, τα πράγματα σοβαρεύουν και μάλιστα επικίνδυνα (βλέπε τριλογία Matrix).

    Περιμένουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα, με αγωνία μάλιστα καθώς οι προοπτικές του εν λόγω φιλμ είναι εξαιρετικές (ναι, στη Kunis αναφερόμαστε και πάλι)!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ολοκληρώνεται το cast του Jupiter Ascending των αδελφών Wachowski Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top