F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 27/12/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 27/12/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 27/12/2012

    Εδώ στο FilmBoy, κάθε νέα χρονιά ζούμε σπουδαία πράγματα – νέα sites, τηλεοπτικές εκπομπές, φεστιβάλ, εταιρείες διανομής (!) – οπότε δεν ξέρω τί να σας τάξω για του χρόνου.

    Πώς γίνεται όμως, κάθε χρονιά, να κοιτάμε όλο και ψηλότερα και να βάζουμε νέους υψηλούς στόχους γιατί πετύχαμε τους περσινούς, αυτό μόνο εσείς μπορείτε να το απαντήσετε.



    Εντιμότατοι Απατεώνες (Gambit), (4/10), του Michael Hoffman.

    Remake της ομότιτλης ταινίας του 1966, όπου παρακολουθούμε την προσπάθεια του Harry (το 1966 ο Michale Caine, εδώ ο Colin Firth) να παραπλανήσει το αφεντικό του, Shahbandar (Alan Rickman τώρα, Herbert Lom τότε) σχετικά με ένα πολύτιμο έργο τέχνης, με τη βοήθεια μίας όμορφης κορασίδας (Shirley MacLaine τότε, Cameron Diaz τώρα).


    Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα (Wreck It Ralph), (8/10), του Rich Moore.

    Τα βιντεοπαιχνίδια είναι (και αυτά) ζωντανά!
    Στο βιντεο-παιχνιδάδικο του κύριο Litwak, αφού κλείσουν οι πόρτες για το (παιδικό) κοινό, οι ήρωες των παιχνιδομηχανών των 80’s αρχίζουν να ξεμουδιάζουν, να αφήνουν τους ρόλους που επιτάσσει ο προγραμματιστής τους στην άκρη και να ζουν την καθημερινότητα τους.




    Η Ωραία Κοιμωμένη (Dormant Beauty), (7/10), του Marco Bellochio.

    Tέσσερις διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες «κυκλώνουν» το κεντρικό αλλά αθέατο πρόσωπο του έργου, την Eluana Englaro, της Ιταλίδας που έμεινε σε κώμα επί 17 χρόνια μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και ο πατέρας της ξεκίνησε διαδικασίες για να τερματίσει τη ζωή της. 





    Ο Κυνηγός (The Hunter), του Daniel Nettheim.

    Μισθοφόρος κυνηγός συναντιέται με εκπρόσωπο "στρατιωτικής βιοτεχνολογικής" επιχείρησης που τον μισθώνει για να πάει στην Τασμανία, με αποστολή να εντοπίσει μια τίγρη που πρόσφατα εθεάθη από ντόπιους, να τη σκοτώσει και να φέρει πίσω μόνο τα μαλλιά και δείγματα ιστών, καταστρέφοντας τα υπόλοιπα. 






    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 27/12/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top