F Η Disney αποκαλύπτει concept art από τη νέα της animation ταινία, Frozen - FilmBoy Η Disney αποκαλύπτει concept art από τη νέα της animation ταινία, Frozen - FilmBoy
  • Latest News

    Η Disney αποκαλύπτει concept art από τη νέα της animation ταινία, Frozen


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Frozen ο τίτλος για την νέα και 53η animation ταινία από τα στούντιο της Walt Disney Animation και το οποίο περιγράφεται ως η πιο cool (κυριολεκτικά φαντάζομαι), κωμική περιπέτεια που θα προβληθεί ποτέ στην μεγάλη οθόνη.

    Σύμφωνα με την υπόθεση της, όταν μια προφητεία παγιδεύει ένα βασίλειο σε αιώνιο χειμώνα, η ατρόμητη οπτιμίστρια Anna θα ενώσει τς δυνάμεις της με ένα θαρραλέο βουνίσιο άντρα τον Kristoff και τον βοηθό του Sven.

    Οι τρεις τους θα βρεθούν σε μια επική αναζήτηση της Elsa, αδελφής της Anna και Βασίλισσας του χιονιού και θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στο παγωμένο ξόρκι της...


     

    Στη πορεία θα αντιμετωπίσουν μυστικιστικά troll (από τα κανονικά, όχι τα άλλα τα ιντερνετικά), θα συναντήσουν έναν αστείο χιονάνθρωπο ονόματι Olaf και θα παλέψουν με τα στοιχεία της φύσης σε κάθε απόκρημνη βουνοπλαγιά, προκειμένου να σώσουν το βασίλειο από την καταστροφή.

    Η σκηνοθεσία είναι των Chris Buck (Tarzan, Surf's Up) και της Jennifer Lee, σεναριογράφου του Wreck-It Ralph ενώ στις φωνές θα συμμετέχουν οι Kristen Bell (Forgetting Sarah Marshall, Scream 4) ως Anna, Idina Menzel (Enchanted) ως Elsa και ο Jonathan Groff του Glee στην φωνή του Kristoff.

    Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει 27 Νοεμβρίου του 2013 και μέχρι να δούμε κάποιο trailer, δείτε παραπάνω το πρώτο concept art που δόθηκε στη δημοσιότητα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Disney αποκαλύπτει concept art από τη νέα της animation ταινία, Frozen Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top