F «Ψίθυροι» για το sequel του Prometheus από τον Ridley Scott - FilmBoy «Ψίθυροι» για το sequel του Prometheus από τον Ridley Scott - FilmBoy
  • Latest News

    «Ψίθυροι» για το sequel του Prometheus από τον Ridley Scott


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Με την αφορμή της κυκλοφορίας της ταινίας του Ridley Scott σε DVD και Blu-Ray Disc, άρχισαν εκ νέου τα σενάρια περί ενός sequel της.

    Άλλωστε, στο τέλος μίας από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες του καλοκαιριού, ο Scott υπαινίσσεται πως θα υπάρξει και συνέχεια…

    Εν πάση περιπτώσει, ο 74χρονος Άγγλος σκηνοθέτης μίλησε στο “Metro” προκειμένου να διευκρινίσει κάποια πράγματα αναφορικά με τη φημολογούμενη συνέχεια του Prometheus.

    Αν θέλετε τη γνώμη μας πάντως, περισσότερο για διαφημιστικό τρικ μοιάζουν οι δηλώσεις του, προκειμένου να κρατήσει σε αναμονή το κοινό.




    «Το Prometheus αναφέρεται σε ένα τελείως διαφορετικό σύμπαν. 
    Έχεις την Elizabeth Saw (Noomi Rapace)  με το κεφάλι του David (Michael Fassbenders) – είναι ρομπότ, μην εκπλήσσεστε όσοι δεν έχετε δει τη ταινία - σε μία τσάντα», 

    τονίζει, με παιχνιδιάρικη διάθεση, αρχικά ο Scott , για να προσθέσει στη συνέχεια:
    «Ο David μπορεί να της εξηγήσει πώς να τοποθετήσει το κεφάλι ξανά στο σώμα αλλά αυτή θα πρέπει να σκεφτεί αρκετά πριν το κάνει καθώς αυτός είναι επικίνδυνος».

    Ο Scott ολοκλήρωσε μάλιστα τις δηλώσεις του με την αινιγματική ερώτηση: «Ποιοι είναι οι μηχανικοί (δημιουργοί);», αναφερόμενος φυσικά στο λόγο για τον οποίο η Saw και το πλήρωμα της ταξίδεψαν στα πέρατα του σύμπαντος.

    Αν και το Prometheus δεν μας συγκλόνισε, και στο review του Χατζηπαπά έγινε 'της αμφισβήτησης' με τα σχόλια σας, η προοπτική ενός sequel μας ξεσηκώνει καθώς ίσως μέσα από αυτό απαντηθούν και κάποια ερωτήματα μας αναφορικά με το πρώτο φιλμ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: «Ψίθυροι» για το sequel του Prometheus από τον Ridley Scott Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top