F Πρώτη εικόνα του Arnold Schwarzenegger από το action drama 'Ten' - FilmBoy Πρώτη εικόνα του Arnold Schwarzenegger από το action drama 'Ten' - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτη εικόνα του Arnold Schwarzenegger από το action drama 'Ten'

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Δεν το βάζει κάτω με τίποτα, ο Arnie!

    Εγκαταλείποντας τη ζωή ως πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια,αποφάσισε στα 65 του και μετά τον πιο εκτεταμένο ρόλο στο Expendables 2, να κάνει δεύτερη καριέρα στα γεράματα.

    Στο αction/drama Ten που μέχρι πρότεινος είχε τον τίτλο Breacher, πρωταγωνιστεί μια ελίτ ομάδα αντρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα πιο θανατηφόρα καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο.

    Ειδικευμένοι σε πολύπλοκες επιχειρήσεις και χρησιμοποιώντας τροποποιημένα κινητά τηλέφωνα, η ομάδα εκτελεί μια τακτική επιδρομή σε μια αποθήκη των καρτέλ, μόνο που στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια περίτεχνη επιχείρηση κλοπής, προσχεδιασμένη από την ίδια την ομάδα καθώς εκεί έχουν κρυμμένα εκατομμύρια κλεμμένα μετρητά...


     

    Πιστεύουν πως το μυστικό τους είναι ασφαλές ...μέχρι που κάποιος θα αρχίσει να τους εκτελεί έναν προς έναν.

    Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, η ταινία βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής και μαζί με τον Σβάρτζι θα συμπρωταγωνιστούν οι Sam Worthington, Terrence Howard, Dawn Olivieri, Joe Manganiello, Malin Akerman, Olivia Williams, Mireille Enos, Josh Holloway και Harold Perrineau.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Skip Woods του X-Men Origins: Wolverine και του επερχόμενου A Good Day to Die Hard και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Ayer (Street Kings, Harsh Times).

    Μέχρι να τελειώσει η παραγωγή και να δούμε κάποιο επίσημο teaser ή trailer, δείτε παρακάτω την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα, που ανέβασε ο Arnold Schwarzenegger στο Twitter του.

    Και μην ξεχνάτε πως έχουμε να τον δούμε και στα The Last Stand όπου θα υποδύεται έναν σερίφη αλλά και στο The Tomb, όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τον Sylvester Stallone!

    Χαρά στο κουράγιο σου Arnie, που δεν...αρνείσαι να παραδώσεις τα όπλα!




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτη εικόνα του Arnold Schwarzenegger από το action drama 'Ten' Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top