F Εικόνες αλλά και μεγάλες καθυστερήσεις στα γυρίσματα του Mad Max: Fury Road - FilmBoy Εικόνες αλλά και μεγάλες καθυστερήσεις στα γυρίσματα του Mad Max: Fury Road - FilmBoy
  • Latest News

    Εικόνες αλλά και μεγάλες καθυστερήσεις στα γυρίσματα του Mad Max: Fury Road


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τραβάτε με κι ας κλαίω η κατάσταση με τον νέο Mad Max.

    Σύμφωνα με τα τελευταία νεότερα, προέκυψαν καινούρια προβλήματα και καθυστερήσεις από το στρατόπεδο του Fury Road.

    Με μπάτζετ στα $100 εκατομμύρια, τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, άρχισαν να παρουσιάζονται κάποιες καθυστερήσεις που έβαλαν σε ανησυχίες τους ανθρώπους της Warner.

    Δεν ήταν η πρώτη φορά που η παραγωγή είχε συναντήσει προβλήματα, με τις περσινές βροχοπτώσεις να έχουν μετατρέψει σε ...ανθόκηπο την έρημο της περιοχής Broken Hill στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας (στην ίδια περιοχή είχαν γυριστεί και οι προηγούμενες τρεις ταινίες, με τον Mel Gibson)...




    Μια είδηση θετική για τους ντόπιους αλλά όχι και για τους συντελεστές της παραγωγής, που ήθελαν προφανώς μια ερημική απεικόνιση για τις ανάγκες της ταινίας.

    Το Broken Hill έχοντας πρασινίσει, θα καθυστερούσε σημαντικά τα γυρίσματα με πρόσθετο κόστος για την παραγωγή της ταινίας.
    Έτσι οι παραγωγοί επέλεξαν τη Ναμίμπια της Αφρικής, αλλά και εκεί στάθηκαν άτυχοι λόγω της έλλειψης υποδομής.

    Σύμφωνα με τον αυστραλιανό τύπο, η Warner Bros έστειλε στη Ναμίμπια ειδικό στέλεχός της για να βεβαιωθεί ότι τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και η πρεμιέρα του φιλμ θα γίνει καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Νοέμβριο του 2013.

    Όμως, η απόφαση της Warner να γυρίσει το φιλμ στη Ναμίμπια, δυσαρέστησε τους κατοίκους του Broken Hill αλλά και όσους ασχολούνται με την αυστραλιανή κινηματογραφική βιομηχανία, μα περισσότερο από όλους τον σκηνοθέτη, ο οποίος υποχρεώθηκε να απολύσει μέρος του προσωπικού που απασχολεί στην εταιρία κινηματογραφικής παραγωγής.

    Στη νέα περιπέτεια, ο Tom Hardy ως Mad Max a.k.a Max Rockatansky, θα προσπαθήσει να αποδράσει μαζί με ένα τσούρμο ανθρώπων από την εφιαλτική Wasteland και τα νύχια της Imperator Furiosa, την οποία θα υποδυθεί η Charlize Theron ξυρισμένη γουλί (και μάλλον θα είναι φουριόζα...όνομα και πράμα!).

    Μέχρι να έχουμε νεότερα από την καθυστερημένη παραγωγή, δείτε παρακάτω μερικές εντυπωσιακές εικόνες από την παραγωγή της ταινίας με τα σκηνικά, τα αυτοκίνητα, τις μάσκες και διάφορα άλλα αντικείμενα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.











    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εικόνες αλλά και μεγάλες καθυστερήσεις στα γυρίσματα του Mad Max: Fury Road Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top