F Σημαντικός ...και γυμνός ρόλος για τη Jena Malone στο Hunger Games 2:Cathing Fire - FilmBoy Σημαντικός ...και γυμνός ρόλος για τη Jena Malone στο Hunger Games 2:Cathing Fire - FilmBoy
  • Latest News

    Σημαντικός ...και γυμνός ρόλος για τη Jena Malone στο Hunger Games 2:Cathing Fire

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Προχωρούν πυρετωδώς το κάστινγκ και οι ανακοινώσεις για το Hunger Games 2: Cathing Fire.

    Ένας απ'τους κυριότερους ρόλους που καλούνται να συμπληρώσουν είναι αυτός της Johanna Mason.

    Η Johanna Mason είναι μια πρώην διαγωνιζόμενη των Αγώνων Πείνας, που επέστρεψε πίσω στις αρένες για την διοργάνωση των 75ων Αγώνων.

    Προέρχεται απ΄τον Τομέα 7 και ο χαρακτήρας της περιγράφεται στα βιβλία ως αυστηρός και κυρίαρχος.

    Δύσκολο να την διαβάσεις και να προβλέψεις τις κινήσεις της, ξέρει να ελίσσεται σαν φίδι έχοντας την ικανότητα να δολοφονεί τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, παραπλανώντας τους πως αρχικά είναι αδύναμη ενώ σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ξαφνιάσει και να εκφοβίσει την Κάτνις.

    Αρκεί και μόνο η σκηνή που μάς εισάγει στον χαρακτήρα της, όπου ...


    ...οι Κάτνις και Πίτα βρίσκονται σε ένα ασανσέρ στο Capitol και ξαφνικά η Johanna βρίσκεται μπροστά τους...ολόγυμνη!

    Αρχικά το The Playlist έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των Mia Wasikowska (Alice In Wonderland, Jane Eyre, Restless) και της μοντέλο-ηθοποιού Zoe Aggeliki, που θα βρεθεί στο πλευρό του Elijah Wood για το Maniac αλλά και στο sequel του Percy Jackson.

    Τελικά για την Wasikowska αποδείχθηκαν φήμες ενώ το Entertainment Weekly ανακοίνωσε πως ο ρόλος δόθηκε επισήμως στην...Jena Malone.

    Αρχικά την γνωρίσαμε μικρή στο Stepmom με Susan Sarandon και Julia Roberts, συνέχισε με Donnie Darko και ρόλους στα Pride and Prejudice, Into The Wild, Sucker Punch ενώ στα συν της είναι και η μίνι σειρά Hatfields & McCoys.

    Σε άλλα νέα, ο Robert Pattinson έχει αρνηθεί τις όποιες φήμες τον προόριζαν για τον ρόλο του Finnick Odair ενώ το όνομα του Philip Seymour Hoffman παίζει σοβαρά για τον ρόλο του νέου gamesmaker, Plutarch Heavensbee.

    Για να δούμε αν η γλυκιά αλλά ταλαντούχα Jena Malone θα καταφέρει να αποδώσει επάξια το ρόλο της και ποια στοιχεία θα κρατήσουν οι δημιουργοί.

    Εκτός αν το γυμνό μείνει απ'έξω για το πολυπόθητο PG-13 και τα δούμε όλα πάλι σε κανά Unrated ή Director's Cut version.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σημαντικός ...και γυμνός ρόλος για τη Jena Malone στο Hunger Games 2:Cathing Fire Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top