F Ο PERCY JACKSON ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ - FilmBoy Ο PERCY JACKSON ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο PERCY JACKSON ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ

    Ο Harry Potter βρίσκεται στα τελειώματα (άλλα 2 φιλμ έμειναν) και μπροστά στον εφιάλτη το Hollywood να μείνει χωρίς μικρό ήρωα με μαγικές δυνάμεις ανακάλυψε τον Percy Jackson. 

    Θα ήταν ανόητο να αρνηθεί τη ταμπέλα του ‘θελω-να-γινω-Χαρυ Ποτερ-στη-θεση-του-Χαρυ Ποτερ’ και, προς τιμή του δεν το κάνει. 

    Από το trailer κιόλας (και κάποια ποστερ) μαθαίνουμε ότι ο Percy Jackson είναι από τους ίδιους παραγωγούς. 

    Σκηνοθέτης είναι ο Chris Colombus, που εκτός από το I Love You Beth Cooper πέρυσι έχει κάνει και τα 2 πρώτα Harry Potter (2001-2002). 

    Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μπλε, ο πρωταγωνιστής μοιάζει και στη φάτσα...τι άλλο θέλετε. 

    Ο Percy και οι Ολύμπιοι είναι μια σειρά 5 βιβλίων του Rick Riordan και μιλάει για ένα 12χρονο που ανακαλύπτει ότι είναι γιος του Ποσειδώνα, του θεού της θάλασσας στην Ελληνική μυθολογία.  

    Μαθαίνει επίσης ότι όλες οι θεότητες και τα πλάσματα της εποχής ζουν ακόμη στο μοντέρνο κόσμο, και μάλιστα κατοικούν στον Όλυμπο, που για ...χωροταξικούς λόγους στεγάζεται στον 600ο όροφο του Empire State Building!  

    Συχνά δέχεται επιθέσεις από τέρατα γιατί είναι γιος ενός από του ‘Big Three’ (Δίας, Ποσειδών, Άδης). 

    Γνωρίζει επίσης διάφορους ημίθεους – φιλικούς και εχθρικούς – και όλοι μαζί ανακαλύπτουν τις σούπερ δυνάμεις τους, γιατί μη ξεχνάτε είναι μόλις 12 ετών. 

    Αυτό ήταν και μια ένσταση από τους φανς της σειράς, ότι δηλαδή στη ταινία ο Percy είναι κοντά στα 17 μαζί με όλη την ομάδα και όχι 12 όπως στο βιβλίο. 

    Ο Chris Columbus έχοντας κάνει τα δυο πρώτα Harry Potter γνωρίζει πως είναι να δουλεύεις με ηθοποιούς τέτοιας ηλικίας. 

    Το να έχεις ένα τσούρμο 12χρονα να τρέχουν με πανοπλίες, σπαθιά, συγκρουόμενα αυτοκίνητα, και να δουλεύουν στη πράσινη οθόνη των ειδικών εφε, εκτός από πολύπλοκο εγκυμονεί και νομικούς κινδύνους σε περίπτωση που κάποιο παιδί τραυματιστεί. 

    Αν τον ρωτήσετε όμως θα σας πει ότι το έκανε γιατί ‘...θέλαμε να είναι όσο το δυνατόν διαφορετικό από τον Harry Potter.
    Ο,τι πεις.       


    Στην Αμερική αλλά και σχεδόν σε ολόκληρο το κόσμο θα κάνει πρεμιέρα τη Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, εκτός από την Ελλάδα όπου η Odeon δεν ήθελε να το μπλέξει με τη βδομάδα του Βαλεντίνου (βλ. Valentine’s Day) και το μετέθεσε μια εβδομάδα μετά, στις 18. 

    Δείτε το trailer.  
     

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο PERCY JACKSON ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top