F Αγριο trailer του Escape (Flukt) από το σκηνοθέτη του Cold Prey - FilmBoy Αγριο trailer του Escape (Flukt) από το σκηνοθέτη του Cold Prey - FilmBoy
  • Latest News

    Αγριο trailer του Escape (Flukt) από το σκηνοθέτη του Cold Prey

    Ο σκηνοθέτης Roar Uthaug προκάλεσε μεγάλη αίσθηση διεθνώς πριν από μερικά χρόνια με το Νορβηγικό slasher Cold Prey, μια ταινία που δεν ήταν απλώς ένα χιτ αλλά αναμφισβήτητα το έναυσμα για το νεότερο κύμα των σκανδιναβικών ταινιών του είδους.

    Το Cold Prey άλλαξε το παιχνίδι (ή προσπάθησε να το αλλάξει) και οι fans περιμέναν την επιστροφή του Uthaug, αλλά το δεύτερο φιλμ του ήταν μια ταινία φαντασίας με παιδιά ...για παιδιά (Magic Silver).

    Τώρα όμως βρίσκεται πίσω στο είδος (όχι slasher ακριβώς αλλά εξίσου βίαιο από όσο μπορώ να καταλάβω) με το Escape (Flukt).

    Δέκα χρόνια μετά τον Μαύρο Θάνατο που έχει ρημάξει τη χώρα, μια φτωχή οικογένεια ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

    Σε ένα εγκαταλειμμένο ορεινό πέρασμα, δέχονται επίθεση από μια συμμορία αδίστακτων παρανόμων, οι οποίοι τελικά παίρνουν αιχμάλωτη τη 19χρονη κόρη Signe.

    Η συμμορία την πηγαίνει στο στρατόπεδό τους και εκεί η Signe μαθαίνει ότι την περιμένει μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο.
    Η μόνη λύση είναι να διαφύγει.


    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και που έχει το ύφος του Centurion (αλλά ελπίζω όχι τη ποιότητα του Valhalla Rising).

    Η γνώμη σας;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αγριο trailer του Escape (Flukt) από το σκηνοθέτη του Cold Prey Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top