F Ο Ηλίθιος Αδερφός μας - Our Idiot Brother - FilmBoy Ο Ηλίθιος Αδερφός μας - Our Idiot Brother - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ηλίθιος Αδερφός μας - Our Idiot Brother

    Το Our Idiot Brother είναι μια κωμωδία που δεν στοχεύει να σπάσει ταμεία, ούτε να συναγωνιστεί το Horrible Bosses στις καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς, αλλά στο να μας κάνει να γελάσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Έχει ένα αξιοπρεπέστατο και πολύ συμπαθές σε μένα cast και όχι εκτυφλωτικούς stars, είναι χτισμένο γύρω από πραγματικά αστείους ανθρώπους που δε χρειάζεται να προσπαθήσουν για να φανούν τέτοιοι, και έχει και τον Paul Rudd.

    Αυτό το τελευταίο από μόνο του μπορεί να μην λέει κάτι σπουδαίο καθώς οι πατάτες του είναι πρόσφατες (How Do You Know, Dinner for Schmucks), αλλά δεν παύει να τον θεωρώ έναν από τους πιο ανερχόμενους κωμικούς της γενιάς του.

    Ο Ned (Paul Rudd) είναι ένας καλόβολος ανέμελος άκακος τύπος που μπαίνει φυλακή γιατί πούλησε μαριχουάνα σε ένστολο αστυνομικό!

    Όταν αποφυλακίζεται ...



    ...η hippie κοπέλα του (Kathryn Hahn, How Do You Know) τον παρατάει και εκείνος πηγαίνει να ζήσει με κάθε μία από τις ξεχασμένες αδερφές του:
     
    Τη Miranda (Elizabeth Banks, The Next Three Days), ελεύθερη μοναχική με εμμονή στη καριέρα της, τη Natalie (Zooey Deschanel, Your Highness), εκλεκτική λεσβία που απατά τη φίλη της (Rashida Jones, Friends With Benefits) με τον μποέμ φίλο τους (Hugh Dancy, Adam) και τη Liz (Emily Mortimer, Shutter Island), μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα και σύζυγος που είναι δυσαρεστημένη από την συσκευασμένη ζωή της.

    Όπως υποννοεί και ο τίτλος, ο Ned δεν είναι και το πιο έξυπνο παιδί - λόγω των ημερών που πλησιάζουν θα έλεγα ότι μοιάζει με τον Will Ferrell στο Χριστουγεννιάτικο Elf! 


    Βλέπει το καλό σε όλους και δεν πονηρεύεται ποτέ.

    Δίνει σε κάποιον άγνωστο στο μετρό να κρατήσει τα λεφτά του για λίγο, λέει στον αξιωματικό αναστολής του ότι κάπνισε πάλι τη προηγούμενη ημέρα και άλλα τέτοια.

    Ο Ned όμως είναι αδιόρθωτος και δεν αλλάζει καθόλου σε όλη τη ταινία, αντίθετα θα προκαλέσει πολλές αλλαγές στις ζωές των αδερφών του.


    Σκηνοθετεί ο Jesse Peretz.

    Το Our Idiot Brother έχει σχετικά καλές κριτικές συνολικά και μετά το Sundance, προβλήθηκε στις αμερικάνικες αίθουσες στις 26 Αυγούστου, ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε στις 24 Νοεμβρίου από την Audio Visual



    Our Idiot Brother trailer #2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ηλίθιος Αδερφός μας - Our Idiot Brother Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top