F Your Highness - FilmBoy Your Highness - FilmBoy
  • Latest News

    Your Highness

    Οι κολλητοί φίλοι και συνεργάτες David Gordon Green και Danny McBride είχαν αυτή την ιδέα από τότε που πήγαιναν στην ίδια κινηματογραφική σχολή.

    Τα επόμενα χρόνια κατάφεραν και έκαναν επιτυχία το Pineapple Express (σκηνοθετης και ηθοποιός αντιστοιχα), έτσι βρέθηκαν παραγωγοί να τους χρηματοδοτήσουν με $50 εκατομμύρια για να κάνουν τη φαντασίωση τους ταινία.

    Πλαισιωμένο από ηθοποιούς που συνήθως κάνουν διασκεδάστηκες ταινίες, το Your Highness είναι ένα πέταγμα στις Μεσαιωνικές ταινίες φαντασίας της δεκαετίας του 80, με ένα σύγχρονο σεξιστικό R-Rated χιούμορ.

    Ένας Βασιλιάς έχει δυο γιους, τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους που μόνο στο Hollywood συναντάμε.

    Ο Fabious (James Franco) είναι ηρωικός, δίκαιος και υπερβολικά σεμνός, ενώ ο Thadeous (Danny McBride) είναι αθυρόστομος, σεξιστής και κοινωνικά περιθωριακός.

    Ο πρώτος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη καλή του, τη Belladonna (Zooey Deschanel, που έχουμε να τη δούμε ...



    ...από το (500) Days of Summer) αλλά η ευτυχισμένη μέρα τους θα χαλάσει όταν ο κακός μάγος Leezar (Justin Theroux) θα απαγάγει τη νύφη, σχεδιάζοντας να χρησιμοποιήσει τον παρθένο της κόλπο ως θερμοκοιτίδα για το αυγό ενός δράκου!

    Τα δυο αδέλφια ξεκινούν μια προσπάθεια να σώσουν τη ...παρθένα και να νικήσουν το μάγο και στο ταξίδι τους θα γνωρίσουν την Isabel (Natalie Portman), τη ...Ζίνα της εποχής καθώς και πολλά (σορρυ για τη γλώσσα μου) βυζιά και πουλιά.

    Πολλά από δαύτα.

    Παρεξηγήστε με αν θέλετε για το χύμα λεξιλόγιο, απλά σκεφτείτε ότι στο Your Highness δεν υπάρχει ούτε μια αστεία ατάκα που να μην περιέχει λέξεις όπως ‘fuck’, ‘cock’, ‘tits’ και πολλά χειρότερα.

    Σύμφωνοι, όλες οι βρώμικες λέξεις και τα φαλλικά σύμβολα του κόσμου δε μπορούν να καταστρέψουν μια ταινία, αλλά αν τα χρησιμοποιείς παντού αντί της πραγματικής κωμωδίας δε βοηθάει κιόλας.

    Γιατί να δημιουργήσουμε περίπλοκες χιουμοριστικές καταστάσεις όταν μπορούμε να πετάξουμε απλά ένα ‘fuck’;

    Γιατί να δώσουμε βάθος στους χαρακτήρες αφού μπορούμε απλώς να κρεμάσουμε ένα κομμένο πέος στο λαιμό ενός από αυτούς;

    Όπως καταλαβαίνετε, το Your Highness έχει πολλές κακές λεξούλες και το χιούμορ του δε θα το εκτιμήσουν όλοι.

    Δεν το κάνανε ούτε οι κριτικοί, αφού στη πλειοψηφία τους το θάβουν.

    Έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 8 Απριλίου με $9 εκατομμύρια στο άνοιγμα του και βρέθηκε πίσω κι από το γλυκανάλατο Soul Surfer!

    Στην Ελλάδα τη διανομή έχει η UIP και μένει να ανακοινώσει την ημερομηνία.  

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Your Highness Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top