F THE GOOD GUY - FilmBoy THE GOOD GUY - FilmBoy
  • Latest News

    THE GOOD GUY

    Μερικές φορές δεν είναι κακό να ξέρεις ακριβώς τι θα δεις σε μια ταινία, και ακόμη καλύτερα όταν τελικά η ταινία σου δίνει αυτό ακριβώς που περιμένεις και δεν προσπαθήσει να εκπλήξει, τις περισσότερες φορές άκομψα. 

    Είναι φανερό από το ποστερ ότι το The Good Guy είναι μια ταινία όπου δυο άντρες διεκδικούν τη καρδιά μιας γυναίκας, και τελικά αυτό ακριβώς είναι. 

    Όσοι είδαν τη προηγούμενη δουλειά της Alexis Bledel, το Post Grad (εντελώς τυχαία, το είδα χθες βράδυ) ίσως αναρωτηθούν γιατί στις ταινίες της είναι πάντα το αντικείμενο του πόθου δυο αντρών, αφού και εκεί το ίδιο συμβαίνει. 

    Η Τεξανή 29χρονη ηθοποιός κάνει περίπου τα ίδια με το Post Grad, αφού ψάχνει μια καλή δουλειά στη Νέα Υόρκη, καλούς φίλους και ένα καλό παιδί να μοιραστεί την ευτυχία της. 

    Το βρίσκει στο πρόσωπο του Scott Porter (μ’ένα ρόλο στο Dear John) έναν χρηματιστή – αστέρι στην εταιρεία του και τη Wall Street, στον οποίο ...




    ...κάνει τα παραπονακια της για το εξαντλητικό του ωράριο αλλά την καταφέρνει πάντα με τη γοητεία και τους τρόπους του. 

    Όταν ένας συνάδελφος από την ομάδα του αποφασίζει να φύγει, βρίσκει τον αντικαταστατή στο πρόσωπο του Bryan Greenberg, έναν φρέσκο, έξυπνο χρηματιστή αλλά χωρίς την επιθετικότητα που χρειάζεται ο κόσμος του Χρηματιστηρίου, αλλά και χωρίς αυτοπεποίθηση στις γυναίκες. 

    Σε ένα πάρτι της εταιρείας τον συστήνει στη κοπέλα του, εκείνοι βρίσκουν πολλά κοινά στα βιβλία κι έτσι εκείνη τον καλεί στο book club – πράγμα που υποδέχεται με ενθουσιασμό ο φίλος της γιατί, λέει, ‘...θα τον βοηθήσει να γνωρίσει γυναίκες’! 

    Όπως καταλαβαίνετε, δημιουργούν σχέση και η Alexis Bledel έχει ένα dejavu με προηγούμενες ταινίες της, αφού προσπαθεί να καταλάβει ποιο από τα δυο αγόρια θέλει. 

    Το The Good Guy, του πρωτοεμφανιζόμενου και πρώην επενδυτή Julio DePietro, έχει όλους τους χαρακτήρες που πρέπει να έχει μια ρομαντική κομεντί, το όμορφο κορίτσι, τον μαλάκα γκόμενο, τον νέο που είναι καλύτερος και τους φίλους που κριτικάρουν. 

    Ακούω καλά λόγια για τον Scott Porter και όχι για τους άλλους δυο, αλλά αμέσως έρχεται η δικαιολογία τους που είναι το ότι μόνο ο χαρακτήρας του Scott έχει μια ποικιλία (από sweet boyfriend σε σκληρό εργοδότη) ενώ οι άλλοι δυο είναι εντελώς μονοδιάστατοι ρόλοι. 

    Δεν είναι ξεκαρδιστικά αστείο, ούτε και σπαραχτικά δραματικό και σίγουρα δε θα σας κάνει να βγείτε από την αίθουσα για να τρέξετε στην αγκαλιά του αγαπημένου –ης σας, αλλά οι κριτικές είναι μοιρασμένες κάπου στη μέση, και όχι κακιστοτατες όπως στο Post Grad. 

    Στην Αμερική άνοιξε σε 9 ...αιθουσουλες στις 19 Φεβρουαρίου από τη Roadside Attractions αλλά για την Ελλάδα ακόμη ούτε λόγος. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE GOOD GUY Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top