F Το cast του American Reunion σε φωτογραφικό ...teaser trailer - FilmBoy Το cast του American Reunion σε φωτογραφικό ...teaser trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Το cast του American Reunion σε φωτογραφικό ...teaser trailer

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος. 

    Όσοι διαβάζετε το FilmBoy γνωρίζετε από τον Φεβρουάριο του 2010 για τη πρόθεση/απόφαση της Universal για ένα νέο American Pie και από τον φετινό Απρίλιο αρκετές λεπτομέρειες από το σενάριο.  

    Το αυθεντικό cast του American Pie επιστρέφει, μακριά από ...Stifler's family-spin offs και με μια original φυσική συνέχεια των 3 πρώτων ταινιών.

    Θα τους δούμε βέβαια λίγο μεγαλωμένους και έχω απορία για το πώς θα φανεί αυτό οπτικά στον θεατή. 

    Εντάξει, δεν είναι και γέροι αλλά δεν ξέρουμε πως θα μας φαίνεται σε ολόκληρους 30άρηδες να τους συμβαίνουν ακριβώς οι ίδιες καφρίλες, λες και βρίσκονται ακόμη στο γυμνάσιο. 

    Βέβαια, αυτό πολλές φορές έχει λειτουργήσει θετικά αν λάβουμε υπόψιν το πρόσφατο Hangover II και τόσα άλλα όπως το Old School για παράδειγμα.

    Εκεί όμως αφορούσε πιο πολύ αντροπαρέα. 

    Εδώ φαντάζεστε να δούμε πάλι τίποτα σκηνές με ...φλάουτα και χέρια κολλημένα σε πέη; 

    Το αρχικό cast λοιπόν επανενώνεται με αφορμή ...


    ...την 10ετή επέτειο από τότε που τελείωσαν το σχολείο και το καθιερωμένο για αυτές τις περιστάσεις reunion. 

    Όλοι θα είναι κει και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ.

    Ακόμα και αυτοί που έλειπαν απ'το American Wedding όπως οι Chris Klein, Mena Suvari, Natasha Lyonne και φυσικά ...Shannon Elizabeth!

    Τη σύνοψη θα τη θυμάστε.
    Κάποιες νέες λεπτομέρειες όμως έχουν διαρρεύσει για μερικούς ακόμα χαρακτήρες όπως τον Stifler's mom fucker, Finch (Eddie Kaye Thomas), ο οποίος γυρνάει ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και πρόκειται να κάνει ...χωριό με την Trish, μια μπαργούμαν που πήγαινε στην σπασικλο-κατασκήνωση της Michelle. 

    Σίγουρα θα εμφανιστεί και η ...Stifler's mom (Jennifer Coolidge) αν και τώρα θα χει γίνει ...χειρότερη και απ'τη Sophia Loren στα γεράματα, με τους θαυμαστές της πάντως να την αναπολούν ακόμα (John Cho). 

    Για το ζευγαράκι Tara Reid - Thomas Ian Nicholas δεν ξέρουμε ακόμα κάτι, ούτε για την Natasha Lyonne.

    Αλλά με τον καιρό θα μάθουμε και θα σας τα μεταφέρουμε.


    Προς το παρόν δείτε ένα ούτε-καν-teaser που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και στην ουσία είναι κάτι σαν αναμνηστικό slideshow, όπου οι χαρακτήρες χαίρονται όλοι μαζί για την επανένωση τους, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον ρομαντικά ή κάνοντας πειράγματα. 

    Δηλαδή στην ουσία μηδέν υλικό από ταινία, αλλά θα σας γεμίσει με νοσταλγία, θυμίζοντας σας όσα ευχάριστα βράδια περάσατε βλέποντας ανάλαφρες καφροκωμωδιούλες. 

    Για να μην πω ότι όσοι τα είδαμε στην εφηβεία ταυτιζόμασταν και πολύ θα ευχόμασταν να είμασταν στην θέση τους - ειδικά στη σκηνή απ'το 1ο φιλμ με τη Shannon! 

    Επειδή μυρίζει πάλι αρπαχτή βέβαια (μα ξαφνικά το θυμήθηκαν 8χρόνια μετά;), ας ελπίσουμε να είναι κοντά στο κλίμα της πρώτης ταινίας.

    Γιατί το American Pie 2 ήταν καλό μεν, αλλά λειτουργούσε απλά σαν μια ακόμη περιπέτεια τους, αλλάζοντας το σκηνικό με τα ευτράπελα σε καλοκαίρι. 

    Και το American Wedding απολαυστικό μεν αλλά με τους μισούς να λείπουν ήταν καθαρά Stifler's movie. 

    Ελπίζω οι Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg (Harold and Kumar 2:Escape from Guantanamo Bay) που γράφουν και θα σκηνοθετήσουν, να βοηθηθούν απ'την νοσταλγική διάθεση της ταινίας και να φτιάξουν μια κωμωδία όπως τη 1η, η οποία πέρα απ'τις σαχλαμάρες έδειχνε να αγαπάει τους χαρακτήρες της. 

    Απ'το να γινόταν reboot και με άλλους ηθοποιούς, αυτό είναι καλύτερο και πάντα αναρωτιόμασταν τι να απέγιναν όλοι αυτοί.

    Αρκεί να χειριστούν τα πάντα με τη δέουσα χαζοαμερικάνικη αγάπη και όχι σαν βιαστική αναβίωση ξεχασμένου franchise για να τσιμπήσουν φράγκα. 

    Δείτε το κολλάζ παρακάτω, παρατηρήστε το πόσο μεγάλωσαν οι Reid και Suvari έχοντας χάσει την χαριτωμενιά τους, τον Klein που μοιάζει να χει κάνει πλαστικές και κούρες ομορφιάς και τέλος αναρωτηθείτε μαζί μου: 

    "Που είναι η Shannon Elizabeth?"



    American Reunion teaser trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το cast του American Reunion σε φωτογραφικό ...teaser trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top