F AMERICAN PIE 4 : Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ FRANCHISE - FilmBoy AMERICAN PIE 4 : Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ FRANCHISE - FilmBoy
  • Latest News

    AMERICAN PIE 4 : Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ FRANCHISE

    Πριν βιαστείτε να σιχτιρίσετε στην είδηση άλλου ένα American Pie – έχει γίνει πια αφόρητο – να σας πω ότι ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα αυτή τη φορά. 

    Το American Pie αποτέλεσε αληθινό φαινόμενο το 1999 και έθεσε νέα στάνταρ στις teen comedies της εποχής, αφού πρώτα γέμισε τα ταμεία. 

    Ακολούθησαν το American Pie 2 και το American Wedding με εξίσου μεγάλη επιτυχία στις αίθουσες (287 και 231 εκ. αντίστοιχα), αλλά μετά ξεκίνησαν οι γελοιότητες. 

    Υπό την ετικέτα ‘American Pie Presents’ βγήκαν αλλά 4 φιλμ straight to DVD που ξεθωριάζουν το καλό όνομα των προγόνων τους. 

    Τώρα, η Universal θέλει ...
    ...να διαχωρίσει το American Pie 4 από δαύτα (γι’αυτό και το ονόμασε έτσι) και ήδη έχει προσλάβει τους Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg για να γράψουν το σενάριο. 

    Οι πληροφορίες λένε ότι όλη η συμμορία θα είναι παρόν – ο Τζιμ (Jason Biggs), ο Στιφλερ (Sean William Scott), ο Κεβιν (Thomas Ian Nicholas) και ο Φιντς (Eddie Kaye Thomas) – αφού δεν έχουν δα και τη φοβερή καριέρα για να αρνηθούν, και θα’χει ενδιαφέρον το στόρι που θα επιλέξουν μιας και όλοι αυτοί είναι πια 30ρηδες. 

    Η εύκολη λύση θα ήταν ένα reunion αλλά η έξυπνη λύση να τους δούμε παντρεμένους ...
    Άλλες ιδέες; 


    Τέτοιου είδους κωμωδίες έχουν περάσει σε άλλο στιλ πια (The Hangover) και για πολλούς θεωρείται ξεπερασμένη η ιδέα ενός American Pie ακόμα. 

    Εγώ νομίζω θα άξιζε μια προσπάθεια.
    Εσείς;  
        
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: AMERICAN PIE 4 : Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ FRANCHISE Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top