F Αποκαλύπτουμε το σενάριο του American Pie 4 - FilmBoy Αποκαλύπτουμε το σενάριο του American Pie 4 - FilmBoy
  • Latest News

    Αποκαλύπτουμε το σενάριο του American Pie 4

    Δύσκολο να πιστέψεις ότι πέρασαν 12 χρόνια από τότε που το American Pie δημιούργησε σχολή στις σεξοκωμωδίες, αν και στη συνέχεια παρά λίγο να τη καταστρέψει η ίδια με τα 4 βίντεο-υπο-sequel, μετά από 2 επιτυχημένα οικονομικά, κανονικά sequel.

    Πέρυσι το Φεβρουάριο είχαμε μάθει την είδηση ότι αποφασίστηκε να γίνει ένα American Pie 4 (τα κανονικά sequel ήταν το 2 και το 3, μετά βγήκαν dvd συνέχειες υπό τον τίτλο American Pie Presents) και σχολίαζα ότι η εύκολη λύση στο σενάριο θα ήταν ένα reunion.

    Hollywood είναι, τις εύκολες λύσεις επέλεξε.

    Η Universal προτίθεται να φέρει πίσω όλους τους ηθοποιούς των πρώτων ταινιών, σε ένα reunion 10 χρόνων στο οποίο θα μάθουμε και τι απέγιναν στη ζωή τους μόλις τελείωσαν τη σχολή τους.

    Το FilmBoy έμαθε μέσω του αυστραλέζικου What’s Playing κάποιες λεπτομέρειες για το σενάριο των Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg και κάποιες πληροφορίες για το τι απέγιναν τελικά οι ήρωες μας.

    - Ο Oz (Chris Klein), ο ωραίος της παρέας και πιο ξενέρωτος του cast, έγινε παρουσιαστής ενός τηλεοπτικού show σαν το Dancing With The Stars, ζει σε μια έπαυλη και είναι αυτός που επιστρέφει ως ο πιο επιτυχημένος της τάξης του.

    - Ο Stifler (Sean William Scott) από την άλλη, δεν τα πήγε και πολύ καλά στη ζωή του.

    Δουλεύει σε μη μόνιμη βάση κάπου όπου ο διευθυντής του τον αποκαλεί ‘my bitch’(!) και δεν τα πάει και καθόλου καλά με τις γυναίκες.

    - Ο Jim (Jason Biggs) και η Michelle (Alyson Hannigan) είναι ακόμη παντρεμένοι.

    Ο Jim είναι κάτι σαν ‘σταρ του Internet’ από το video του με τη Nadia (Shannon Elizabeth) στο πρώτο του φιλμ και προφανώς υπάρχουν προβληματάκια στο γάμο του καθώς ένα νεαρό κορίτσι στο δίπλα σπίτι έχει σχέση με το αγόρι μας.

    Η Eygeny Levy, ο Biggs και ο Scott έχουν ήδη συμφωνήσει να επιστρέψουν (σιγά τη καριέρα που έχουν για να αρνηθούν) αλλά το What’s Playing αναφέρει ότι όλο το cast έχει ήδη στα χέρια του κομμάτια από το σενάριο αν και δεν έχουν υπογράψει ακόμη.

    Ίσως χαρούν και οι φαν της Tara Reid...

    Το American Pie 4 (ή πιθανότατα American Reunion) θα αρχίσει γυρίσματα πολύ σύντομα.

    Ψήνεστε για το 10χρονο Reunion του American Pie 4 ή μήπως θα περιμένετε το 25χρονο, όταν το cast θα έχει κοιλιές και προγούλια;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αποκαλύπτουμε το σενάριο του American Pie 4 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top