F Comic Con 2011: Ο Robert Rodriguez για τα sequels του Machete, Sin City κ.α. - FilmBoy Comic Con 2011: Ο Robert Rodriguez για τα sequels του Machete, Sin City κ.α. - FilmBoy
  • Latest News

    Comic Con 2011: Ο Robert Rodriguez για τα sequels του Machete, Sin City κ.α.

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Η attraction του 'Hall H' (η κύρια αίθουσα στο συνεδριακό του Comic-Con) ήταν σίγουρα ο Robert Rodriguez, ο οποίος ανακοίνωσε τα νέα του projects για το προσεχές μέλλον.

    Ήδη ο σκηνοθέτης έχει ανακοινώσει την επικείμενη απόπειρα του να κάνει την ταινία “Heavy Metal”, αλλά στο Comic-Con ανακοίνωσε και τις συνέχειες από γνωστά του films.



     

    -Machete Kills και Machete Kills Again In Space (ήμαρτον!)

    Μπορεί ο ‘Machete don’t text’ αλλά απ’ ότι φαίνεται ο ‘Machete do sequel’!

    Ο Rodriguez, αφού ευχαρίστησε τους fans για την αποδοχή του Machete, δήλωσε ότι έχει δοθεί το πράσινο φως για το sequel και ίσως και μια τρίτη ταινία, αν πάει καλά.

    Το ότι το sequel θα λέγεται “Machete Kills” πολλοί το ξέρουν από το τέλος της πρώτης ταινίας, αλλά το πιο αποστομωτικό ήταν όταν ανακοινώθηκε το “Machete Kills Again In Space” ως τίτλος για την τρίτη ταινία.

    Τι άλλο θα ακούσουν τα αφτιά μας…!

    Δεν είναι ξεκάθαρο αν αστειευόταν ή όχι και συμπλήρωσε ότι το trailer του ‘In Space’ μάλλον θα είναι μαζί με τη δεύτερη ταινία, χωρίς όμως να πει συγκεκριμένα το πότε.

     

    -Sin City 2: A Dame to Kill For

    Ίσως το πιο πολυαναμενόμενο project του Rodriguez από τα πρώτα λεπτά που τελείωσε η προβολή του πρώτου Sin City.

    Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η ταινία θα χωρίζεται σε τρεις ιστορίες, μια εκ των οποίων θα είναι και ο τίτλος, ωστόσο δεν αναφέρθηκε εκτενέστερα στις άλλες δυο.

    Ο Frank Miller έχει γράψει το σενάριο και, αν είναι τελικά να γίνει, θα γυριστεί σε 3D.



    -“Fire and Ice” του Frank Frazetta

    Το τρίτο project στο οποίο αναφέρθηκε ο σκηνοθέτης είναι η συνεργασία της εταιρεία του, Quick Draw (έλεος με το καουμποϋλίκι), με τον καλλιτέχνη Frank Frazetta.

    Σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μια ταινία βασισμένη στο ‘Fire and Ice’, έναν πίνακα του δεύτερου από τη δεκαετία του ’80, ο οποίος έγινε και direct-to-video animated ταινία.

    Ο Rodrigez πάλι δεν έδωσε συγκεκριμένη χρονολογία γι’ αυτή του τη δουλειά, αλλά παρουσίασε υλικό από το ολοκληρωμένο pre-production art, έναν συνδυασμό fantasy και sci fi, δηλώνοντας ταυτόχρονα πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτήν την προσπάθεια.

    Όπως φαίνεται έχει πολλές δουλειές στα σκαριά ο σκηνοθέτης με το καουμπόικο καπέλο και τουλάχιστον οι μισές από αυτές φαίνονται εκπληκτικές.

    Αναρωτιέμαι μόνο τι θα αποφασίσει να κάνει πρώτο, αφού όλες θέλουν πολλή δουλειά, χρόνο και χρήμα.

    Ελπίζω όχι άλλο Machete, γιατί …'Αργύρης δεν την παλέψει!'
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic Con 2011: Ο Robert Rodriguez για τα sequels του Machete, Sin City κ.α. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top