F Take Me Home Tonight - FilmBoy Take Me Home Tonight - FilmBoy
  • Latest News

    Take Me Home Tonight

    Πάει να γίνει θεσμός το να βγαίνει μια και μοναδική ταινία κάθε χρόνο αφιερωμένη στη δεκαετία του 80 και δυστυχώς καμία από τις πρόσφατες δεν είναι ταινίες που θα θυμάσαι για καιρό.

    Το 2009 ήταν το The Informers, ίσως το πιο αξιόλογο του είδους και όχι κομεντί αλλά δράμα, πέρυσι ήταν το Hot Tub Time Machine που ...εντάξει δεν ξετρελάθηκα κιόλας και φέτος έρχεται σχετικά νωρίς το Take Me Home Tonight.

    Η ταινία του Michael Dowse δεν είναι μόνο ένα νοσταλγικό φιλμ της δεκαετίας του ’80 (ένα είδος που δε θα πεθάνει ποτέ), αλλά είναι και μια ιστορική αναδρομή στις πρόστυχες ...μαριχουανο-ταινίες της δεκαετίας, του στυλ ‘μια τρελή βραδιά γίνεται χαμός’, την αναγέννηση των οποίων γνωρίσαμε πρόσφατα με το The Hangover.

    Το Take Me Home Tonight (τραγούδι των Eddie Money/Ronnie Spector του 1986) γυρίστηκε το 2007 και λεγόταν αρχικά Kids in America αλλά έκατσε στο ράφι για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να μπορέσει το studio να αποφασίσει πώς θα προωθούσε μια ταινία με ...




    ...νεαρούς να ‘χτυπάνε’ μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών της εποχής.

    Ο Matt (Topher Grace του Predators που ηταν και στη παραγωγή και μάλιστα με πολύ ενεργό ρόλο) είναι απόφοιτος του MIT και μη ξέροντας τι να κάνει μετά το κολλέγιο, απασχολείται δουλεύοντας στο video club της γειτονιάς του.

    Εκεί θα συναντήσει τυχαία τον μεγάλο του έρωτα από το γυμνάσιο, την Tori (Teresa Palmer με ένα μικρό ρόλο στο I Am Number Four) και θέλοντας να την εντυπωσιάσει της λέει ότι δουλεύει σε επενδυτική τράπεζα.

    Ατυχώς για αυτόν, εκεί δουλεύει κι εκείνη. 


    Συμφωνούν να συναντηθούν σε ένα παρτι που γίνεται το βράδυ και ο Matt θα πάει με τον κολλητό του Barry (Dan Fogler που τελευταία τον είδαμε στο Love Happens).

    Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, το πάρτι το συν-διοργανώνει η δίδυμη αδερφή του Matt, η Wendy (Anna Faris, η χαζή ξανθιά - μορφή στο Scary Movie 4) η οποία τα έχει με έναν πάντα-μαστουρωμένο τύπο (Chris Pratt).

    Το Take Me Home Tonight δεν έχει και πολύ καλές κριτικές αλλά στο box office η απογοήτευση ήταν μεγαλύτερη.

    Έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 4 Μαρτίου σε πολλές αίθουσες και ...κατάφερε να έρθει 11ο (!) με $3,5 εκατομμύρια στο τριήμερό της.

    Όπως όλες οι 80’s ταινίες, και αυτή θα κάνει απόσβεση στα dvd.

    Για Ελλάδα ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι αλλά χλωμό το βλέπω για διανομή στους κινηματογράφους. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Take Me Home Tonight Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top