F Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ 3D - Gulliver's Travels - FilmBoy Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ 3D - Gulliver's Travels - FilmBoy
  • Latest News

    Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ 3D - Gulliver's Travels

    Ο Jack Black έφτιαξε το όνομα του παίζοντας τον τεμπέλη, ρέμπελο  αλλά συμπαθητικό γκαφατζή που τυχαία καταφέρνει πάντα να ...save the day, ξεκινώντας από το High Fidelity το 2000 και συνεχίζοντας με το The School of Rock, αφού προηγουμένως είχε ταυτιστεί με τον ροκά στη σειρά Tenacious D.

    Ο ρόλος του στο Gulliver’s Travels δεν είναι διαφορετικός, μόνο που τώρα ίσως έχει ήδη κουράσει αυτό το στυλάκι.

    Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού βιβλίου του Jonathan Swift, Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ και τη πρώτη προσπάθεια του σκηνοθέτη Rob Letterman να κάνει ταινία με ηθοποιούς, μετά τα animation Monsters vs Aliens και Shark Tale.

    Ο Jack Black είναι ο Lemuel Gulliver, ένας looser υπάλληλος σε ένα περιοδικό που μοιράζει την αλληλογραφία στα γραφεία και ελπίζει να γίνει κάποτε συγγραφέας.

    Αντιγράφει ένα κείμενο και κοροϊδεύει την εκδότρια (Amanda Peet) ότι έχει συγγραφικό ταλέντο ως ταξιδιωτικός συγγραφέας, με αποτέλεσμα να του ανατεθεί να γράψει ένα κείμενο για το Τρίγωνο των Βερμούδων.

    Όταν όμως ξεκινά ...




    ...για το εξωτικό ταξίδι, το πλοίο του αναποδογυρίζει και ...ξυπνάει στη χώρα των Λιλιπούτειων όπου θα γίνει (άθελα του πάντα) ο Γίγαντας-Ήρωας των μικρών νέων του φίλων (Emily Blunt, Jason Segel και άλλοι).

    Δε θα σας πω ότι ξετρελάθηκα με το trailer και νομίζω ότι το μόνο αστείο κομμάτι του είναι πριν αρχίσει το ταξίδι.

    Επίσης έχω ένα θέμα με τα εφε... μόνο εγώ βλέπω ότι φαίνονται εντελώς ψεύτικα όταν τα κύματα βουλιάζουν το πλοίο; 


    Το φιλμ είναι και σε 3D, κάτι που σημαίνει ότι όσοι δεν αντέχετε να βλέπετε τον Jack Black τρισδιάστατο και τεράστιο ούτως η άλλως, η ταινία είναι στις αντενδείξεις.

    Με μια όχι και τόσο περίεργη κίνηση, η 20th Century Fox μετέθεσε την πρεμιέρα της ταινίας από 22 Δεκεμβρίου σε 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστουγέννων και ημέρα Σάββατο - το ακριβώς αντίθετο με αυτό που έκανε η Paramount με το True Grit.

    Το Gulliver’s Travels παίζει πλέον μόνο του ως η μοναδική οικογενειακή ταινία που παίζεται εκείνο το σ/κ , κι ας μένει χωρίς Παρασκευή – η παραμονή Χριστουγέννων είναι μια (από τις σπάνιες) νεκρή ημέρα για το αμερικάνικο σινεμά, αντίθετα με ανήμερα των Χριστουγέννων.

    Στην Ελλάδα η Odeon ελπίζει να τραβήξει κοινό Χριστουγεννιάτικα, βγάζοντας το σε 3D στις 22 Δεκεμβρίου.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ 3D - Gulliver's Travels Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top