F Νέα TV spots για το Green Lantern που έχουν τη σημασία τους - FilmBoy Νέα TV spots για το Green Lantern που έχουν τη σημασία τους - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα TV spots για το Green Lantern που έχουν τη σημασία τους

    Γράφει ο Bustart.

    Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και για την πρεμιέρα του Green Lantern και η Warner μας «βομβαρδίζει» συνεχώς με νέα trailer και spots.

    Είδαμε νωρίτερα το καινούργιο (τελευταίο;) 3D trailer, το οποίο και μας ενθουσίασε, σειρά να ρίξουμε και ένα βλέφαρο στα δύο καινούργια TV spots, που έχουν και αυτά το ενδιαφέρον τους.


    Το 1ο spot εστιάζει περισσότερο στα οπτικά εφέ και στο CGI και φυσικά υπάρχει λόγος για αυτό!

    Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε το 1ο trailer του Green Lantern, η Warner φαίνεται πως πείσμωσε (είναι πολλά τα λεφτά εξάλλου) και αποφάσισε να διαθέσει έξτρα 9 εκατ. δολάρια αποκλειστικά για τα visual F/X της ταινίας!


    Από όσα είδαμε και στο τελευταίο trailer, μάλλον τα χρήματα έπιασαν τόπο.





    Green Lantern - TV Spot by FilmBoy-gr


    Το 2ο spot, που περιλαμβάνεται σε μια τηλεοπτική συνέντευξη του Michael Clarke Duncan, που δανείζει τη φωνή του στον Kilowog, εστιάζει στην 1η και ολίγον τι τραυματική για τον Hal Jordan συνάντηση με το τεράστιο εξωγήινο με τη φάτσα γουρουνιού και τη μεγάλη καρδιά, τον Kilowog.

    Ο χαρακτήρας του Kilowog ήταν από τους πιο δύσκολους για την Warner να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη.

    Η δημοτικότητα του ανάμεσα στους fans του Green Lantern comic και το περίεργο και τεράστιο (σε σχέση με τους άλλους Lanterns) παρουσιαστικό του έβαλαν δύσκολα στο studio, ενώ και η επιλογή για το ποιος ηθοποιός θα δάνειζε τη φωνή του στον  Kilowog ήταν κομβικής σημασίας, από τη στιγμή που η μεταφορά του θα γινόταν αποκλειστικά μέσω CGI.

    Για την εμφάνιση του Kilowog, τα 9 εκατ. δολάρια που διέθεσε εξτρά η Warner έκαναν και εδώ τη δουλειά τους.

    Ο Kilowog δείχνει ταιριαστά άσχημος με τα comics, δίχως να δείχνει αστείος, αντίθετα το CGI σε πείθει πως πρόκειται για κάποιον πολύ δυνατό (σωματικά) χαρακτήρα (330 κιλά είναι αυτά!).

    Όσο για το voice cover;
    Ο Michael Clarke Duncan έχει σίγουρα χαρακτηριστική φωνή όσο και τρόπο ομιλίας, που σίγουρα θα δώσουν μια μοναδικότητα στον χαρακτήρα του Kilowog.

    Θα θέλαμε βέβαια να δούμε ή μάλλον να ακούσουμε περισσότερο τον Kilowog για να έχουμε καλύτερη άποψη ...
    Υπομονή, η πρεμιέρα πλησιάζει!

    Στο spot φαίνεται επίσης να διατηρείται η σχέση λοχία με νέοπα, που έχουν στην αρχή ο συμπαθής Kilowog (λοχίας) και ο Hal Jordan (ψάρακας).

    Όχι βέβαια όπως παρουσιάζεται στα comics, όπου ο Jordan περνάει αρκετά καψόνια, αλλά σίγουρα η αίσθηση αυτή διατηρείται.  

    Βέβαια στη συνέχεια οι δύο τους γίνονται στενοί φίλοι, αλλά την κρυάδα προλαβαίνει να την πάρει ο Reynolds (Hal Jordan)!  





    Το Green Lantern κάνει πρεμιέρα στις  17 Ιουνίου και εμείς θα πάμε να το δούμε!
    Εσείς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα TV spots για το Green Lantern που έχουν τη σημασία τους Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top