F Ο Θάλαμος του Τρόμου - The Ward - FilmBoy Ο Θάλαμος του Τρόμου - The Ward - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Θάλαμος του Τρόμου - The Ward

    Ενα καινούργιο horror με το όνομα του John Carpenter στα credits μπορεί να κάνει τους φαν του είδους να έχουν παράλογα μεγάλες προσδοκίες, λες και ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε ένα Halloween και ένα Escape from New York πριν 30 χρόνια, μπορεί να το κάνει και τώρα. 

    Ειδικά όταν έχει να κάνει ταινία 10 χρονια - από το Ghosts of Mars το οποίο έτυχε και της κατακραυγής των κριτικών - και ταινία της προκοπής 17 χρόνια -  το εκπληκτικό In The Mouth Of Madness.
     

    Με το The Ward, ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για πολλά horror αριστουργήματα – για να μην τον αδικούμε κιόλας - μοιάζει να προσπαθεί να πεί ότι στην εποχή των remakes και των 3D εντυπωσιασμών, εκείνος ακόμη είναι εδώ.
     

    Μεταξύ μας, εδώ επέστρεψε ο Wes Craven, γιατί όχι και ο Carpenter;
     

    Βρισκόμαστε στο 1966 και η ταινία ξεκινά με την Kristen (Amber Heard, And Soon the Darkness), μια νεαρή κοπέλα που ...


    ...καίει μία εγκαταλελειμμένη αγροικία και μεταφέρεται από τις αρχές σε μια Ψυχιατρική Κλινική.
     

    Εκεί θα τεθεί υπο τη φροντίδα του Dr. Stringer (Jared Harris, Extraordinary Measures) ο οποίος θα τη βάλει σε μια ομάδα άλλων τεσσάρων διαταραγμένων κοριτσιών (οι ομοιότητες με το Sucker Punch είναι εξώφθαλμες): 

    Η Sarah - το αφεντικό (Danielle Panabaker, The Crazies), η Emily - η τσαμπουκάς (Mamie Gummer), η Iris – η γλυκούλα (Lyndsy Fonseca, Hot Tub Time Machine) και η Zoey – η μικρή (Laura-Leigh). 

    Δυστυχώς, το προσωπικό της κλινικής έχει άλλα κίνητρα, το κτίριο είναι ένας καταθλιπτικός θάλαμος νοσοκομείου, ενώ υπάρχουν φήμες για εξαφανισμένα κορίτσια αλλά και ο πραγματικός λόγος που η Kristen έκαψε το σπίτι στην αρχή.
     

    Στο The Ward η Amber Heard έχει άλλη μία ευκαιρία να αποκατασταθεί στα μάτια μου ως ηθοποιός (και όχι σαν την επόμενη Megan Fox), μετά την κακή παρουσία της στο And Soon the Darkness.
     

    Σύμφωνοι, έκλεψε τα βλέματα στο Drive Angry (που είδα πρόσφατα), αλλά από πότε είναι κατόρθωμα το να κλέψεις τη παράσταση από τον Nicholas Cage;
     

    Την Amber πάντως την θέλουν όλο και περισσότερο στο Hollywood τελευταία, καθώς μόνο στα 2 τελευταία χρόνια έχει κάνει 7 ταινίες(!).
     

    Οι κριτικές του The Ward είναι μοιρασμένες αλλά είναι ακόμη λίγες, καθότι στην Αμερική θα προβληθεί σε λίγες αίθουσες στις 8 Ιουλίου, ενώ 1 μήνα πριν (8 Ιουνίου) θα βγει σε video-on-demand.
     

    Στην Ελλάδα θα προβληθεί στις 2 Ιουνίου.


    The Ward trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Θάλαμος του Τρόμου - The Ward Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top