F Άλλο ένα trailer για το Green Lantern, αυτή τη φορά σε 3D - FilmBoy Άλλο ένα trailer για το Green Lantern, αυτή τη φορά σε 3D - FilmBoy
  • Latest News

    Άλλο ένα trailer για το Green Lantern, αυτή τη φορά σε 3D

    Γράφει ο Bustart.

    Η Warner Bros. μάλλον θα βγάζει καινούργια trailer και TV spot μέχρι και την πρεμιέρα του Green Lantern.
    Δεν εξηγείται αλλιώς!

    Στο διάστημα που μεσολάβησε από το τελευταίο trailer που είδαμε το Μάιο, η Warner μας έδωσε ένα καινούργιο 3D trailer και δύο spot για την αμερικάνικη τηλεόραση!

    Κάνει ότι μπορεί για να μας πείσει να πάμε να δούμε την διαγαλαξιακή περιπέτεια της...
    Εμένα προσωπικά πάντως μάλλον με έχει ψήσει ...για να δούμε όμως εσάς;

    Όσοι έχετε 3D γυαλιά για τον υπολογιστή φορέστε τα και πατήστε το play παρακάτω.
    Οι υπόλοιποι (όπως εγώ) θα αρκεστούμε στις τιμημένες 2 διαστάσεις!


    Παρακαλούνται όποιοι από τους αναγνώστες του FilmBoy δουν το trailer σε 3D να μας αφήσουν τις εντυπώσεις τους παρακάτω στα σχόλια!

    Με την 1η ματιά, έστω και σε 2D, είναι σίγουρα το καλύτερο trailer μέχρι τώρα (και δε νομίζω να υπάρξει άλλο, αν και έτσι λέγαμε και το Μάη) για το Green Lantern και αποδίδει ακόμα καλύτερα το επικό και διαγαλαξιακό στοιχείο του comic.

    Εξάλλου η αφήγηση του μεγάλου Geoffrey Rush (που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του Tomas Re) είναι καθηλωτική και πολύ ατμοσφαιρική, ενώ και η ίδια η παρουσία του δίνει μεγαλύτερο prestige και κύρος στην ταινία.  


    Το trailer παίζεται στα opening credits των καινούργιων Πειρατών της Καραϊβικής, οπότε μπορείτε να ρωτήσετε το καινούργιο μέλος της ομάδας του FilmBoy, Κωνσταντίνο Τσώκο για τις εντυπώσεις του!

    Από τα διάφορα σχόλια που διάβασα στο διαδίκτυο, οι κατασκευές και τα κτήρια του πλανήτη Oa και η εμφάνιση του Parallax σαν σύννεφα από σκόνη ατομικής βόμβας, μετράνε πολύ στο 3D και είναι πολύ καλύτερα από όσα είδαμε στο Thor.  

    Βέβαια δε θα μπορούσα να μην πω την κακία μου.
    Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια της Warner να βελτιώσει το CGI της ταινίας, ειδικά της στολής του Green Lantern, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο με τη μάσκα του;;

    Σαν τον Woody Woodpecker μοιάζει ο Ryan Reynolds στο πρόσωπο όταν φοράει την – μέχρι τη μύτη - πράσινη μάσκα του!

    Μετά τις διαφημίσεις θα δούμε και τα TV Spots, αφού σας δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να επεξεργαστείτε το trailer που μόλις είδατε!



    Green Lantern 3D trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Άλλο ένα trailer για το Green Lantern, αυτή τη φορά σε 3D Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top