F Megan Fox και Hailee Steinfeld για το remake του Carrie; - FilmBoy Megan Fox και Hailee Steinfeld για το remake του Carrie; - FilmBoy
  • Latest News

    Megan Fox και Hailee Steinfeld για το remake του Carrie;

    Άρχισαν τα όργανα για το επερχόμενο remake του Carrie και όπου 'όργανα' βλέπε πληροφορίες για το casting.

    Πριν λίγες ημέρες καλά πληροφορημένες πηγές έγραψαν ότι η Megan Fox ζήτησε από τους ατζέντηδες να πάρει το πρωταγωνιστικό ρόλο στο πιθανό remake, δηλαδή προτάθηκε μόνη της.

    Αυτό δεν είναι περίεργο στο Hollywood καθώς λίγο πολύ όλοι οι ηθοποιοί βάζουν το χεράκι τους σε project που τους ενδιαφέρουν.

    Το θέμα όμως είναι ότι η Megan Fox θα πρέπει να πείσει τους παραγωγούς ότι θα είναι καλό κορίτσι και θα κάνει ό,τι της πει ο σκηνοθέτης κι αυτό, μετά τον διωγμό της από το Transformers 3 εξελίσσεται σε πολύ δύσκολη αποστολή.

    Προσωπικά πιστεύω ότι ...




    ...το πιο δύσκολο θα είναι να μεταμορφωθεί σε μια μέτρια έφηβη που δεν τη θέλει κανείς - γιατί αυτό συμβαίνει στο Carrie – και κακά τα ψέματα, η κοπέλα ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα.

    Τα τελευταία νέα όμως έρχονται από το CinemaBlend το οποίο αναφέρει ότι η απίστευτη μικρή του True Grit, η Hailee Steinfeld είναι η πρώτη υποψήφια για το ρόλο.

    Η Steinfeld με την υποψηφιότητα για Οσκαρ στην πρώτη της εμφάνιση στο Hollywood μοιάζει ...εξίσου παράταιρη επιλογή, παρά το ταλέντο που αναμφισβήτητα έχει.

    Δε ξέρω, μου μοιάζει πολύ soft και clean για να τσαλακωθεί μέσα στα αίματα του Carrie.

    Αυτή την εποχή ο Roberto Aguirre-Sacasa γράφει το σενάριο του remake και κάθε πληροφορία είναι ανεπίσημη.

    Αλλωστε, το ότι η Megan Fox θέλει το ρόλο και το ότι κάποιοι παραγωγοί θέλουν τη Steinfeld για τη ταινία τους δε λέει και τίποτα, όλοι έχουν την wishlist τους.

    Πιθανότατα να της προτείνουν και να αρνηθεί (έτσι πρέπει νομίζω, και για αυτήν και για εμάς και για το remake), εξάλλου είναι πολύ νωρίς ακόμα και πολλά ονόματα θα ακουστούν.

    Το remake του Carrie το παρακολουθούμε από κοντά και οτιδήποτε νεότερο θα το μάθετε εδώ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Megan Fox και Hailee Steinfeld για το remake του Carrie; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top