F Η MEGAN FOX ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ TRANSFORMERS 3! - FilmBoy Η MEGAN FOX ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ TRANSFORMERS 3! - FilmBoy
  • Latest News

    Η MEGAN FOX ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ TRANSFORMERS 3!

    Αυτά είναι τρελά νέα, και αν στην αρχή αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό και αμφιβολία, επιβεβαιώθηκαν αμέσως από τα πιο επίσημα χείλη:
    Η Megan Fox δε θα είναι στο Transformers 3! 


    Ίσως γνωρίζετε τα σχόλια που είχε κάνει η Megan μετά τα γυρίσματα του Transformers 2: Revenge of the Fallen για το σκηνοθέτη Michael Bay, ότι 'η διαδικασία δεν είχε να κάνει με ηθοποιία', ότι 'ήταν σαν να είμαι σε στρατόπεδο συγκέντρωσης', και ότι 'ο Michael είναι σαν τον Χίτλερ!'

    Τότε ο Michael Bay είχε απαντήσει ότι ‘είναι νεαρή και δε ξέρει τι λέει’ σημειώνοντας ότι το χάρη σ’αυτόν έγινε γνωστή από την αρχή.
    Φαίνεται ότι της το φύλαγε. 


    Έχουμε γράψει στο blog ότι έχουν αρχίσει ήδη γυρίσματα για το 3ο sequel και μάλιστα είχα δημοσιεύσει και φώτο της Megan Fox από αυτά, που τελικά αποδείχτηκαν pre-shoots. 

    Η είδηση είναι μάλλον αληθινή, καθώς επιβεβαιώθηκε από επίσημο στέλεχος της Paramount (και το έγκυρο Variety)που είπε ότι ‘αποφασίσαμε να μην συμπεριλάβουμε τη Megan Fox στο νέο φιλμ και να δώσουμε στο χαρακτήρα του Shia LaBeouf ένα νέο φλερτ. 

    Update: Ώρες μετά από αυτό ο εκπρόσωπος της Megan έτρεξε να δηλώσει ότι ήταν δική της απόφαση να φύγει, τους παράτησε δεν την απέλυσαν, λες και θα τη πίστευε κανείς. 

    Update: Δεν άργησαν να φτάσουν και οι πρώτες φήμες για την αντικαταστάτρια της, με πρώτο φαβορί την ανερχόμενη Gemma Arterton από τη Τιτανομαχία και τον Πρίγκιπα της Περσίας αλλά και τα μοντέλα Bar Rafaeli, Miranda Kerr και Brooklyn Decker να ακολουθούν από κοντά.    
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η MEGAN FOX ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ TRANSFORMERS 3! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top