F Ξεκίνησε το Underworld 4: New Dawn με τη κόρη της Selene στο cast - FilmBoy Ξεκίνησε το Underworld 4: New Dawn με τη κόρη της Selene στο cast - FilmBoy
  • Latest News

    Ξεκίνησε το Underworld 4: New Dawn με τη κόρη της Selene στο cast

    Η παραγωγή ξεκίνησε στο Βανκούβερ του Καναδά του 4ο φιλμ του επιτυχημένου (και αγαπητού) franchise της Screen Gems/Lakeshore Entertainment, το Underworld.

    Μετά την επίσημη διαβεβαίωση ότι η Kate Beckinsale επιστρέφει στο ρόλο της Selene και κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες για το σενάριο, το FilmBoy σήμερα έμαθε φρέσκα νέα για το Underworld 4: New Dawn, που είναι και το 1ο που γυρίζεται σε 3D.

    Ξέραμε ότι η Kate Beckinsale, πρωταγωνίστρια των 2 πρώτων ταινιών, επιστρέφει ως Selene στο κανονικό sequel, αφού το 3ο ήταν prequel, η οποία δραπετεύει για να βρεθεί σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν και τα Βαμπίρ και οι Lycans και πολεμούν για τη διατήρηση του είδους τους.

    Η ανατροπή της ταινίας έρχεται ...




    ...με την εμφάνιση της Eve, κόρης της Selene η οποία πιθανότατα θα έχει στοιχεία και από τις δυο φυλές.

    Οι νεότερες πληροφορίες του Bloody-Disgusting αναφέρουν ότι για το ρόλο της Eve έκλεισε η μόλις 18χρονη India Eisley (δες φωτο).

    Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί η Sandrine Holt (Resident Evil: Apocalypse), ο Michael Ealy (Takers) και ο Robert Lawrenson.

    Αυτό είναι το κόστος που πρέπει να πληρώσουμε, όσοι επιμέναμε να ζητάμε την επιστροφή της Καιτούλας, αφού η αμοιβή της θα ήταν μεγάλη οπότε μίκρυνε των άλλων, όπου μιλάμε σχεδόν για μη ενεργούς ηθοποιούς (εκτός από τον Ealy).

    Η μικρή Eisley θα κάνει ουσιαστικά τη 1η της εμφάνιση σε κινηματογραφικό σετ, η Holt είχε να κάνει ταινία 5 χρόνια και ο Βρετανός Lawrenson έχει κάνει μόνο τηλεόραση.

    Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Σουηδοί Mans Marlind και Bjorn Stein, οι άνθρωποι που κατάφεραν να κάνουν καλό θρίλερ με τη Jullianne Moore και τον Jonathan Rhys Meyers – και μιλώ για το Shelter.

    Όπως και να το κάνεις, είναι ένα κατόρθωμα.

    Το Underworld 4: New Dawn το περιμένουμε στις αίθουσες στις 20 Ιανουαρίου 2012, αν όλα πάνε κατ’ευχήν.   
     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξεκίνησε το Underworld 4: New Dawn με τη κόρη της Selene στο cast Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top