F Είναι Επίσημο: Η Kate Beckinsale θα είναι τελικά στο Underworld 4 - FilmBoy Είναι Επίσημο: Η Kate Beckinsale θα είναι τελικά στο Underworld 4 - FilmBoy
  • Latest News

    Είναι Επίσημο: Η Kate Beckinsale θα είναι τελικά στο Underworld 4

    Το Φεβρουάριο που μας πέρασε ξέραμε κάποια πράγματα για το 4ο Underworld και αυτά ήταν ότι θα το σκηνοθετούσε ο Len Wiseman, πιθανότατα θα ήταν σε 3D και σίγουρα δεν θα συμμετείχε η Kate Beckinsale σε αυτό. 

    Οι προσευχές όλων μας εισακούστηκαν και χθες, με δελτίο τύπου από τη Screen Gems ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Sexiest Woman Alive για το 2009 θα είναι τελικά η κυνηγός των Lycans, Selena και μάλιστα θα έχει και παιδί. 

    Ακόμα πληροφορηθήκαμε ότι ο Wiseman τελικά δε θα σκηνοθετήσει το Underworld 4 αλλά θα είναι στη παραγωγή και ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2011 (με πιθανή πρεμιέρα του φιλμ την 20η του Γενάρη 2012). 

    Κουβέντα για το αν θα είναι σε 3D δεν έγινε, αν και είναι πειρασμός ένα φιλμ με τη Kate Beckinsale στα κολλητά δερμάτινα …τρισδιάστατο! 

    By the way, πόσα franchise ξέρετε που ο κύριος πρωταγωνιστής επιστρέφει σε sequel αφού προηγουμένως το είχε παρατήσει – κάτι που συνήθως σημαίνει ότι το franchise δεν έχει άλλα ψωμιά. 

    Από όσο γνωρίζω, μόνο 2: Το The Fast and the Furious και το The Mummy (και αν γίνει ξανά το American Pie όπως συζητιέται). 

    Κανείς άλλος που ...χάρηκε ιδιαίτερα με την επιστροφή της Kate;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είναι Επίσημο: Η Kate Beckinsale θα είναι τελικά στο Underworld 4 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top