F Οι νικητές στα Χειρότερα της χρονιάς των Razzie Awards - FilmBoy Οι νικητές στα Χειρότερα της χρονιάς των Razzie Awards - FilmBoy
  • Latest News

    Οι νικητές στα Χειρότερα της χρονιάς των Razzie Awards

    Γράφει η Τατιάνα Τζινιώλη.

    Μία μέρα πριν την μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου είχαμε ακόμη μια απονομή.
    Την 31η απονομή για τα «Χρυσά Βατόμουρα» - τις υποψηφιότητες των οποίων σας είχαμε αναφέρει πριν λίγο καιρό -  για τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς.

    Το αγαλματάκι που δίνεται, φυσικά και δεν είναι χρυσό, αλλά ένα ταπεινό πλαστικό βατόμουρο πάνω σε μια μπομπίνα κινηματογράφου.

    Η αξία του δεν ξεπερνά 5 δολάρια, και λίγοι είναι οι ηθοποιοί που έχουν πάει να παραλάβουν το…βραβείο τους.

    Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης ήταν πέρυσι που η Sandra Bullock πήγε με ένα καρότσι dvd να ζητήσει το λόγο από τους διοργανωτές για την υποψηφιότητα της για το All About Steve.

    Στο δια ταύτα γιατί πάλι παραληρώ.

    Σάρωσε στις περισσότερες κατηγορίες η ταινία του M. Night Shyamalan The Last Airbender καθώς και το Sex And The City 2.

    Όσοι πιστεύατε πως θα σάρωνε το Twilight Saga: The Eclipse μάλλον θα απογοητευτήκατε αφού οι διοργανωτές είχαν άλλη γνώμη για το ποια ταινία ήταν η χειρότερη (σύμφωνα με την ιδέα της διοργάνωσης).

    Το The Last Airbender απέσπασε (πάρτε χαρτί και μολύβι) το βατομουράκι στις κατηγορίες: χειρότερης ταινίας,  χειρότερου σεναρίου,  χειρότερης σκηνοθεσίας και του χειρότερου δεύτερου ανδρικού ρόλου, για τον Jackson Rathbone  (ο τελευταίος ήταν «φαβορί» στην κατηγορία του αφού ήταν υποψήφιος και για το ρόλο του στο Twilight Saga).

    Η ταινία που βασίστηκε σε μια τηλεοπτική σειρά, απέσπασε επίσης το βραβείο της χειρότερης τρισδιάστατης ταινίας, ισοπεδώνοντας το Clash of the Titans.

    Aν θέλετε τη γνώμη μου η Τιτανομαχία έπρεπε να κερδίσει αν όχι σε όλες τις κατηγορίες, τουλάχιστον σε αυτήν.

    Ακόμα θυμάμαι τον πονοκέφαλο που είχα μετά την 3D προβολή της ταινίας.

    Συνεχίζουμε με το Sex And The City 2.
    Εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα αφού κέρδισε το βραβείο του χειρότερου sequel ενώ οι τέσσερις πρωταγωνίστριες (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon and Kristin Davis) πήραν ομαδικά το βραβείο του χειρότερου καστ και ξεχωριστά η καθεμία το βραβείο της χειρότερης ερμηνείας πρώτου γυναικείου ρόλου (έτσι για να μην παραπονιούνται!).

    Τέλος, ως χειρότερος άνδρας ηθοποιός ανακηρύχτηκε ο Ashton Kutcher για τις ταινίες Killers και Valentine's day ενώ η Jessica Alba κέρδισε το αγαλματίδιο του β΄ γυναικείου ρόλου και για τις τέσσερις ταινίες στις οποίες συμμετείχε το 2010: The Killer Inside Me, Little Fockers, Machete και Valentine's day.

    Φυσικά κανείς δεν παρευρέθηκε για να παραλάβει το βραβείο του και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη σημερινή απονομή των βραβείων Όσκαρ για το ποιοι θα αποσπάσουν τα χρυσά αγαλματίδια.

    Άντε, και του χρόνου…
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι νικητές στα Χειρότερα της χρονιάς των Razzie Awards Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top