F Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ - CLASH OF THE TITANS - FilmBoy Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ - CLASH OF THE TITANS - FilmBoy
  • Latest News

    Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ - CLASH OF THE TITANS

    **********   5/10

    Τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα το KostasBlog παρουσιάζει τις 3 πιο αναμενόμενες ταινίες του επόμενου. 

    Από τη στιγμή που ο James Cameron μπορεί να γεμίσει μια πισίνα με δολάρια και να κάνει μακροβούτι μέσα της, λόγω Avatar 3D, πολλοί θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα του και να έχουν κι αυτοί τη δική τους πισίνα. 

    Η Warner Bros καθυστέρησε για μια εβδομάδα τη πρεμιέρα της ταινίας για να γίνει η μετατροπή του Clash of the Titans σε 3D μιας και δεν γυρίστηκε ως τέτοιο, και θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι ότι ΔΕΝ θα δείτε ένα νέο Avatar. 

    Όπως ο ίδιος ο Cameron σχολίασε, δεν έχει καμία σχέση το να γυρίσεις με 3D κάμερες ένα φιλμ με το να προσθέσεις ψηφιακή επεξεργασία σε ένα 2D, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να το δείτε μόνοι σας, αφου ούτε την εμπειρία έχω ούτε και ιδιαίτερη τεχνογνωσία για να γνωρίζω αν έχει δίκιο ή αν μιλάει απλά ανταγωνιστικά.

    Το καλό είναι ότι η Ελληνική μυθολογία απασχολεί όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια το Hollywood (βλ. 300 και Percy Jackson) και θα συνεχίσει, καθώς ...




    ...τον επόμενο χρόνο έρχεται το Dawn of War του Tarsem Singh με το ίδιο ακριβώς θέμα! 

    Το Clash of the Titans είναι το remake της ομότιτλης ταινίας του 1981 με τον Laurence Olivier και την Ursula Andres, όπου απεικονίζεται η υπέρτατη μάχη των ανθρώπων εναντίον των Βασιλέων και των Βασιλέων εναντίον των Θεών. 

    Ο πόλεμος μεταξύ των ίδιων των Θεών όμως είναι αυτός που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. 

    Photo Gallery



    Ο Περσεας (Sam Worthington, ο οποίος έκανε promo του Avatar από τα γυρίσματα!) προσπαθεί να σώσει την οικογένεια του από τη μανία του Άδη (Ralph Fiennes) και οδηγείται σε μια αποστολή εξόντωσης του, πριν εκείνος πάρει τη δύναμη του Δια (Liam Neeson) και εξαπολύσει τις δυνάμεις του Κάτω Κόσμου στη Γη. 

    Μαζί με ατρόμητους στρατιώτες, ο Περσεας  θα αντιμετωπίσει τη Μέδουσα (με φίδια αντί για μαλλιά), το γιγαντιαίο Σκορπιό και το υπερκακο Κρακεν. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Γάλλου Louis Leterrier του Transporter 2 και του The Incredible Hulk, ο οποίος δηλώνει οπαδός του πρώτου φιλμ του ’81. 

    Το trailer είναι ένα συνοθυλευμα με σκοτωμούς, τρομερά πλάσματα και εφε, και κάπου ανάμεσα τους ο Liam Neeson πετάει τις ατάκες του και ο Sam σφάζει και σφάζεται. 

    Στη Warner περιμένουν άνοιγμα τριήμερου στα 60 εκατομμύρια δολάρια στις 2 Απριλίου που ανοίγει, ενώ στην Ελλάδα η Village (στις 1 Απρίλη) θα είναι η πρώτη που θα πάρει κλίμα και διάθεση από τους Έλληνες για το 3D, αφού αυτή θα είναι η πρώτη featured ταινία 3D στην Ελλάδα μετά το Avatar. 

    Μη χασετε στη Photo Gallery επανω: 12 φωτογραφιες απο τη ταινια, 3 wallpapers, 3 εναλλακτικα poster και 4 banner, ολα σε Υψηλη Ποιοτητα!

    Δείτε το trailer.   
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ - CLASH OF THE TITANS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top