F Σύζυγος για Ενοικίαση - Just Go With It - FilmBoy Σύζυγος για Ενοικίαση - Just Go With It - FilmBoy
  • Latest News

    Σύζυγος για Ενοικίαση - Just Go With It

    Οι θεατές προσπέρασαν το The Dilemma πριν λίγες εβδομάδες και μου φαίνεται παρόμοιο το θέμα του Just Go With It.

    Από την άλλη, διακοπές στη Χαβάη με τη Jennifer Aniston, τη Nicole Kidman και το μοντέλο του Sports Illustrated, Brooklyn Decker δεν είναι κάτι που θα αφήσεις εύκολα αναξιοποίητο, έστω κι αν σε όλο αυτό το πακέτο υπάρχει και ένας Adam Sandler πάντα ικανός να σου χαλάσει κάθε καλή προσπάθεια με αστεία για στραβές μύτες και παχουλές συζύγους.

    Ευτυχώς, το Just Go With It είναι remake της βραβευμένης με Όσκαρ κωμωδίας του 1969 Cactus Flower (το οποίο ήταν με τη σειρά του βασισμένο σε ένα Γαλλικό θεατρικό) με τον Walter Matthau, την Ingrid Bergman και τη Goldie Hawn και που τις επόμενες ημέρες θα δείτε από τα Remake Originals (δε λατρεύετε αυτή τη στήλη;).

    Αυτό μας προϊδεάζει θετικά και αποτελεί μια κάποια εγγύηση ότι θα είναι καλύτερο από τις προηγούμενες σαχλαμάρες συνεργασίες του σκηνοθέτη Dennis Dugan με τον Sandler (Grown Ups, You Don’t Mess with the Zohan και I Now Pronounce You Chuck & Larry).

    Εδώ παίζει τον Ντάνι, έναν ...




    ...επιτυχημένο πλαστικό χειρούργο που έχει πληγωθεί από έναν παρά λίγο γάμο και έκτοτε το παίζει παντρεμένος για να ρίχνει γκόμενες στα bar.

    Όταν γνωρίζει τη δασκάλα Palmer (Brooklyn Decker) και μετά από μια ειλικρινή νύχτα μαζί της, εκείνη ανακαλύπτει ...τη βέρα.

    Της λέει ότι βρίσκεται στα χωρίσματα κι εκείνη θέλει να το ακούσει από την ίδια (λες και οι γυναίκες είναι τόσο έντιμες και έχουν τέτοια κολλήματα). 


    Θα παρακαλέσει λοιπόν τη βοηθό του Katherine (Jennifer Aniston) να υποδυθεί τη σύζυγο από την οποία θα πάρει διαζύγιο και, από εκεί και πέρα τα ψέματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

    Η έκπληξη στο cast έρχεται με τη Nicole Kidman στο ρόλο μιας παιδικής ανταγωνίστριας της Katherine, πολύ πιο επιτυχημένη από την ίδια η οποία πάει να τους χαλάσει τα σχέδια.

    Αυτή είναι η 1η συνεργασία της Aniston με τον Sandler, παρά την 20χρονη και βάλε φιλία τους.

    Οι κριτικές είναι κακές οι περισσότερες και η μόνη που σώζεται από τις γλώσσες είναι η Aniston (με πολύ θερμά λόγια μάλιστα σε κατά τα άλλα κάκιστες κριτικές της ταινίας).

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου μαζεύοντας 30 εκατομμυριάκια σε 3 ημέρες, καθόλου άσχημα για ταινία του Sandler.

    Στην Ελλάδα αυτό που θα μετρήσει είναι η παρουσία της Jennifer – που εδώ είναι πιο κομψή από ποτέ – στις 10 Μαρτίου από την Audio Visual. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σύζυγος για Ενοικίαση - Just Go With It Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top