F Το Δίλημμα - The Dilemma - FilmBoy Το Δίλημμα - The Dilemma - FilmBoy
  • Latest News

    Το Δίλημμα - The Dilemma

    Πριν στραφεί σε μεγάλα blockbusters (The DaVinci Code και Angels and Demons) και Οσκαρικές ιστορίες (Frost/Nixon και A Beautifull Mind), το φόρτε του Ron Howard ήταν οι συναισθηματικές κομεντί.

    Με ταινίες όπως το Parenthood και το Splash έκανε άνδρες ηθοποιούς σαν τον Steve Martin, τον Michael Keaton και τον νεαρό κάποτε Tom Hanks να βγάλουν χιούμορ και να μην μένουν σε macho ρόλους.

    Δε ξέρω αν ο Vince Vaughn και ο Kevin James μπορούν να περάσουν ως διάδοχοι του Martin ή του Keaton, αλλά στο νέο του φιλμ The Dilemma βγάζουν χιούμορ.

    Υποδύονται δυο κολλητούς και συνιδιοκτήτες μιας επιχείρησης.

    Ο Nick (James) είναι παντρεμένος με τη Geneva (Winona Ryder) και ο Ronny (Vaughn) είναι έτοιμος να ζητήσει σε γάμο την χρόνια σχέση του, Beth (Jennifer Connelly).

    Ο Ronny ανακαλύπτει τυχαία ότι η γυναίκα του κολλητού του έχει σχέση με έναν νεαρό τεκνό, τον Zip (Channing Tatum)  και πρέπει να αποφασίσει αν θα του το πει ή όχι.

    Συμφωνώ, η απάντηση μοιάζει εύκολη, γιατί ...




    ...να μην το πεις στο φίλο σου ή να τον οδηγήσεις σε αυτή τη κατεύθυνση, αλλά το σενάριο του Alan Loeb μας δίνει κάνα δυο λόγους.

    Ο Ron Howard έχει να σκηνοθετήσει αστεία ταινία από το 2000 και το How the Grinch Stole Christmas και μένει να δούμε πόσο σκουριασμένος είναι. 


    Οι οιωνοί δεν είναι καλοί αφού και οι κριτικές συνολικά είναι κακές αλλά και υπήρξαν αντιδράσεις από ομοφυλοφιλικές ενώσεις για κάποια gay αστεία που ακούγονται στο trailer.

    Αυτό που με έκανε να πεθάνω στα γέλια πάντως, είναι η (επιβεβαιωμένη από παλιά άρθρα) φήμη ότι η Winona Ryder κέρδισε το ρόλο μετά από οντισιόν, με αντίπαλες τη Kate Beckinsale, την Uma Thurman και τη Carla Gugino!

    Όχι, πείτε την αλήθεια εσείς εκεί στο casting ...τα ήπιατε το προηγούμενο βράδυ, έτσι;

    Το Δίλημμα δεν τα πήγε καλά στο box office τη προηγούμενη εβδομάδα (ναι, είναι το 1ο preview μας για ταινία που κάνει πρεμιέρα το 2011) με $21 εκατομμύρια δολάρια στο τετραήμερο, ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε αύριο 20 Ιανουαρίου 2011.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Δίλημμα - The Dilemma Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top