F 1o επίσημο trailer του Thor με τον Chris Hemsworth και τη Natalie Portman - FilmBoy 1o επίσημο trailer του Thor με τον Chris Hemsworth και τη Natalie Portman - FilmBoy
  • Latest News

    1o επίσημο trailer του Thor με τον Chris Hemsworth και τη Natalie Portman

    Γράφει ο Bustart.

    Το 1o επίσημο trailer για τον Thor, το Θεό του Κεραυνού στη Σκανδιναβική μυθολογία, έκανε επιτέλους την εμφάνιση του.  

    Αν και είχαν διαρρεύσει τον Ιούλιο που μας πέρασε, κάποιες εικόνες οι οποίες μάλιστα είχαν παρουσιαστεί και στην Comic Con, με το trailer σαφώς και μπορούμε να σχηματίσουμε μια πρώτη  ολοκληρωμένη εικόνα για την ταινία.

    Ξέρετε, για τα οπτικά εφέ, κοστούμια, σκηνικά και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin) και Natalie Portman (Jane Foster).

    Το trailer είναι αρκετά διαφωτιστικό.
    Βλέπουμε τις πρώτες εικόνες για την Asgard, το μυθικό βασίλειο του Odin και πατέρα του Thor, το πώς και γιατί ο Thor βρέθηκε στη Γη, τη S.H.I.E.L.D. και το ρόλο που έχει η Jane Foster (Natalie Portman) στη ταινία και φυσικά τον αιώνιο εχθρό του Thor, τον Loki.

    Οι εικόνες της Asgard δεν ήταν και τίποτα εντυπωσιακό.
    Βέβαια τα γεγονότα της ταινίας λαμβάνουν χώρα στη Γη, οπότε δεν είναι τόσο σημαντικό αυτό, αλλά σίγουρα περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό.

    Τα κοστούμια από την άλλη, παρότι υπήρχαν διάφορες αμφιβολίες σε διάφορα sites, μου φάνηκαν μια χαρά, «ρεαλιστικά» και αρκετά κοντά, τουλάχιστον αυτό του Thor, στα αντίστοιχα των comics.

    Σίγουρα αν συγκριθεί με το πρόσφατο trailer του Green Lantern, πολλοί θα το βρουν πολύ ανώτερο, αλλά μέχρι το Μάιο έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας (και αρκετό υλικό που θα βάλουν στη δημοσιότητα τα studio) για να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα.

    Εσάς πιο…σας «πείθει» καλύτερα; 




    Αν ψηφίσατε Thor και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον παντοδύναμο Θεό του Κεραυνού ρίξτε και μια ματιά στις προσεγμένες limited σειρές comic που έβγαλε η Marvel για να προμοτάρει την ταινία:

    Thor: The Mighty Avenger,
    Thor: First Thunder,
    Thor: For Asgard


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 1o επίσημο trailer του Thor με τον Chris Hemsworth και τη Natalie Portman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top