F Trailer-έκπληξη για το θρίλερ Limitless με τον Bradley Cooper, μόνο στο FilmBoy! - FilmBoy Trailer-έκπληξη για το θρίλερ Limitless με τον Bradley Cooper, μόνο στο FilmBoy! - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer-έκπληξη για το θρίλερ Limitless με τον Bradley Cooper, μόνο στο FilmBoy!

    Είμαι σίγουρος ότι δε γνωρίζετε τίποτα για το επερχόμενο θρίλερ Limitless (πρώην The Dark Fields) του Neil Burger, ένα θρίλερ αγωνίας που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο και που έχει ένα εξαιρετικό cast με Bradley Cooper, Robert DeNiro, Abbie Cornish (του Bright Star και του Sucker Punch) και Anna Friel (του Land of the Lost και του You Will Meet a Tall Dark Stranger).

    Κι αυτό είναι φυσικό αφού δεν υπάρχει κανένα trailer, καμία εικόνα, ελάχιστο buzz και καμία προβολή ακόμα.

    Πριν ακόμα η Relativity Media κυκλοφορήσει κάποιο trailer, έβγαλε ένα  ψεύτικο διαφημιστικό για ένα χάπι που λέγεται NZT και που υπόσχεται απίστευτες νοητικές δυνάμεις για όποιον το παίρνει καθημερινά αλλά και απίστευτα άσχημες παρενέργειες (κάτι που οδηγεί στο ερώτημα: Ποιος ηλίθιος θα το πάρει;).

    Αν δεν έχετε καταλάβει, το διαφημιστικό παρουσιάζει ο Bradley Cooper και παίζει εύκολα το ρόλο του teaser trailer, με πολλές σκηνές από το φιλμ αλλά όχι τους άλλους ηθοποιούς.

    Το στόρι λέει ότι ένας συγγραφέας βρίσκει τυχαία το top-secret χάπι, το παίρνει και αλλάζει τη ζωή του αλλά γρήγορα θα ανακαλύψει τις φοβερές παρενέργειες του, συν το ότι θα βρεθεί κυνηγημένος από μυστήριους τύπους.  

    Το FilmBoy βρήκε το εξαφανισμένο trailer-fake commercial (που όσο και να ψάξετε δε θα βρείτε σε ελληνικό χώρο παρά σε ελάχιστους ξένους) και σας το παρουσιάζει.

    Πως σας φαίνεται;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer-έκπληξη για το θρίλερ Limitless με τον Bradley Cooper, μόνο στο FilmBoy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top