F Πρώτες εικόνες των Πειρατών της Καραιβικής σε αναμονή του 1ου trailer - FilmBoy Πρώτες εικόνες των Πειρατών της Καραιβικής σε αναμονή του 1ου trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτες εικόνες των Πειρατών της Καραιβικής σε αναμονή του 1ου trailer

    Με το 1ο trailer να αναμένεται σήμερα (βράδυ για μας, θα το δείτε αύριο πρωί πρωί), η Disney άρχισε το marketing για τους νέους Πειρατές της Καραϊβικής με τις πρώτες επίσημες εικόνες.

    Το Pirates of the Caribbean: On Strange Tides είναι έτοιμο και θα το δούμε κι αυτό, το καλοκαίρι των Blockbuster.

    Οι πρώτες εικόνες βγήκαν στην USA Today και δείχνουν μια πρώτη γεύση από τη Penelope Cruz και την επόμενη μέρα στο Yahoo κυκλοφόρησαν κι άλλες επίσημες εικόνες, με τον θρυλικό Jack Sparrow να κάνει τα δικά του.

    Εκτός από την Cruz και τον Johnny Depp φυσικά, παίζουν ο Ian McShane ως Blackheart, ο Geoffrey Rush και άλλοι.

    Η ιστορία βασίζεται στο βιβλίο του Tim Powers που επικεντρώνεται στο Συντριβάνι της Νιότης που είχε αναφερθεί στο τέλος του προηγούμενου At World’s End και υποτίθεται ότι έχει γυριστεί στο κανονικό 3D.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rob Marshall των μιούζικαλ Nine και Chicago (θα είχε πλάκα να βλέπαμε καμιά χορογραφία από έναν μεθυσμένο Jack) και η Disney την έχει προγραμματίσει για τις 20 Μαΐου 2011.







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτες εικόνες των Πειρατών της Καραιβικής σε αναμονή του 1ου trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top