F Οι Επόμενες Τρεις Μέρες - The Next Three Days - FilmBoy Οι Επόμενες Τρεις Μέρες - The Next Three Days - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Επόμενες Τρεις Μέρες - The Next Three Days

    Ο Paul Haggis πέρασε τη σεναριακή και σκηνοθετική του καριέρα με ταινίες σοβαρού δράματος και μεγάλων συγκινήσεων, όπως το υπέροχο Crash (Oscar καλύτερης ταινίας και σεναρίου) και το Letters from Iwo Jima.

    Στο The Next Three Days, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος, κρατάει τα ίδια στοιχεία αλλά προσθέτει και λίγη δράση στο κάπως βαρύ ιστορικό του.

    Πρόκειται για ένα ...prison-break δράμα περιπέτειας, με τον Russell Crowe στο ρόλο ενός καθηγητή του οποίου η ζωή ταράζεται όταν η γυναίκα του (Elizabeth Banks, επιτέλους σε ένα action movie) κατηγορείται ότι σκότωσε εν ψυχρό το αφεντικό της.

    Με αδιάψευστα στοιχεία εναντίον της, καταδικάζεται σε ισόβια αφήνοντας τον άντρα της να μεγαλώσει το γιο τους (Ty Simpkins) αλλά και να κάνει εφέσεις συνεχώς.

    Δε γίνεται τίποτα όμως, η γυναίκα του αρχίζει κι έχει τάσεις αυτοκτονίας και εκείνος ωθείται σε πιο σκοτεινές λύσεις, όπως η απόδραση.

    Βλέπει video στο youtube για το πώς φτιάχνεις αντικλείδια, μιλάει με έναν ειδικό στις αποδράσεις (Liam Neeson) και γεμίζει το δωμάτιο του με φωτογραφίες και κολάζ και σχεδιαγράμματα, ένα δωμάτιο που θα ταίριαζε σε serial killer psycho παρά σε οικογενειάρχη.

    Το The Three Next Days δεν είναι παρά ένα remake του γαλλικού Pour Elle (2008) του ...




    ...Fred Cavaye με τη Diane Kruger και τον Vincent Lindon, το οποίο ήταν υποψήφιο στα Cesar Awards. 

    Ο Russel Crowe δεν είναι ο action hero του Law Abiding Citizen – δε θα του ταίριαζε κάτι τέτοιο – αλλά φέρνει περισσότερο στο ρόλο που είχε στο The Insider, ενώ η αγαπημένη μου Elizabeth Banks που παίζει συνήθως κωμωδίες, αν και εδώ δεν έχει μεγάλο ρόλο και δε κάνει και πολλά πράγματα (κλεισμένη στη φυλακή τι να κάνει;), με το μυστήριο χαμόγελο και τα όλο μυστικά μάτια της, προκαλεί συνεχώς αμφιβολίες για το αν πράγματι είναι αθώα.

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα τη προηγούμενη εβδομάδα, 19 Νοεμβρίου, με μόλις 6μιση εκατομμύρια άνοιγμα τριημέρου, λιγότερα από τα μισά της 2ης εβδομάδας του Unstoppable!

    Ή ο Russell Crowe έχει πάψει να πουλάει ή ο Denzel Washington είναι όντως ο Mr. Blockbuster της εποχής.

    Στην Ελλάδα η Village θα το φέρει στις 9 Δεκεμβρίου.

    Δείτε το trailer.  


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Επόμενες Τρεις Μέρες - The Next Three Days Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top