F Οι σκέψεις του Daniel Stamm για το remake του Martyrs ...αν αντέχετε να τις ακούσετε - FilmBoy Οι σκέψεις του Daniel Stamm για το remake του Martyrs ...αν αντέχετε να τις ακούσετε - FilmBoy
  • Latest News

    Οι σκέψεις του Daniel Stamm για το remake του Martyrs ...αν αντέχετε να τις ακούσετε

    Όσοι από εμάς έχουν δει το original Martyrs του Pascal Laugier, η προοπτική ενός αμερικάνικου remake φαντάζει ...απαισιότατη.

    Το Martyrs ήταν τόσο ακραίο και τόσο υπέροχο γι’αυτόν ακριβώς το λόγο, που δε νομίζω να υπάρχει studio που να μπορεί να κάνει ένα remake το ίδιο προκλητικά.

    Ίσως θα μπορούσε να συμβεί, αν το έκανε το studio που έκανε ταινίες όπως το Hostel, αλλά στη προκειμένη περίπτωση θα ...υποστούμε ένα remake του Martyrs από τους παραγωγούς του Twilight!

    Θα μου πείτε, αυτά τα ξέρετε από τον Ιούνιο όταν και έβγαλα τη πρώτη κραυγή αγωνίας για την είδηση, αλλά τα νεότερα είναι ότι ανέλαβε τη σκηνοθεσία ο Daniel Stamm, σκηνοθέτης του The Last Exorcism.

    Δε θα ήταν απαραίτητα κακά νέα αυτά, αν δεν έκανε τις πρώτες δηλώσεις δίνοντας μας μια εικόνα για το πώς βλέπει το remake:

    ‘Το Martyrs ήταν πολύ μηδενιστικό…
    Η Αμερικάνικη εκδοχή θα περνά μέσα από το σκοτάδι αλλά θα δίνει και μια ελπίδα …Δε θα χρειάζεται να αυτοπυροβοληθείς στο τέλος!’

    Πας καλά;
    Σιγά μη βάλεις και κάνα ειδύλλιο μέσα στο στόρι!

    Το Martyrs ήταν πολύ συγκεκριμένο στο να δείξει τι θα πρέπει να περάσει ο άνθρωπος για την απόλυτη θυσία και τη τελική λύτρωση.

    Και μάλιστα, υπήρχε ελπίδα στο τέλος, αν και όχι με την έννοια που συνηθίζεται να χρησιμοποιείται.

    Ένα καλό νέο είναι ότι διέψευσε την είδηση ότι η Kristen Stewart θα παίξει το 1ο ρόλο (ίσως να μην το αντέχαμε ΚΑΙ αυτό).

    Θα είμαστε από κοντά για όποιες εξελίξεις.
    Σας αφήνω τώρα να βρίσετε με την ησυχία σας.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι σκέψεις του Daniel Stamm για το remake του Martyrs ...αν αντέχετε να τις ακούσετε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top