F Ασταμάτητο - Unstoppable - FilmBoy Ασταμάτητο - Unstoppable - FilmBoy
  • Latest News

    Ασταμάτητο - Unstoppable

    Ένα μόλις χρόνο μετά το Taking of Pelham 123, ο Tony Scott και ο Denzel Washington επιστρέφουν στις ...ράγες για ένα νέο θρίλερ δράσης.

    Δε ξέρω αν είναι καλή ιδέα, αφού το προηγούμενο δεν ήταν και το γεγονός της χρονιάς εισπρακτικά (γιατί κριτικά ...αφήστε το).

    Η ίδια η Fox μάλιστα δε θέλησε να ανοιχτεί ιδιαίτερα στο budget της, γι’αυτό και ζήτησε από τον Washington να μειώσει κατά 4 εκατομμύρια τη συνήθη αμοιβή των 20 που έχει κερδίσει με τον ιδρώτα του, και από τον σκηνοθέτη Scott κατά 3.

    Με όλες τις διαπραγματεύσεις όμως η παραγωγή καθυστέρησε με αποτέλεσμα να αποσυρθεί ο Denzel Washington για να κάνει το studio να τρέχει να αναθεωρήσει το σενάριο (αλλά και να του δώσει όσα ζήταγε) προκείμενου να τον πείσει να ξεκινήσουν, γεγονός που εξηγεί γιατί αυτός ο ηθοποιός αμείβεται με την top class αμοιβή στο Hollywood.

    Το Unstoppable βασίζεται σε ένα περιστατικό που συνέβη το Μάιο του 2001 στο Ohio, όπου μια αμαξοστοιχία με 47 καινούργια αυτοκίνητα επάνω ξεκίνησε από ένα σταθμό χωρίς οδηγό(!) και δε σταμάτησε παρά μόνο μετά από 100 χιλιόμετρα ταξίδι και αφού πέρασε από 3 Πολιτείες!

    Για χάρη του studio, το φορτίο αλλάχθηκε από αυτοκίνητα σε ...




    ...χημικά τοξικά και δυο ήρωες μηχανικοί προσπαθούν να το σταματήσουν πριν φτάσει σε μια απότομη στροφή και αδειάσει τα χημικά στα κεφάλια των κατοίκων μιας πόλης.

    Έχουν 100 ώρες να τα καταφέρουν.

    Μαζί με τον Denzel Washington (θυμίστε μου να δω το Book of Eli κάποια στιγμή επιτέλους), ο Chris Pine που έχει μπει δυνατά από πέρυσι με το Star Trek και το Carriers και που εμφανίζεται εκστασιασμένος που βρίσκεται στην ίδια αφίσα με το ίνδαλμα του, τον Denzel Washington(!) και η Rosario Dawson. 


    Το σενάριο έγραψε ο Mark Bomback, ο άνθρωπος που κατέστρεψε τα Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει, γράφοντας το 4ο, Live Free or Die Hard, αλλά μην ανησυχείτε γιατί εδώ δεν έχει κάτι να καταστρέψει.

    Το Speed έχει καταστραφεί από άλλους, χρόνια τώρα.

    Μεταξύ μας, η μόνη μου ελπίδα είναι μήπως δω κανένα αξιόλογο stunt της παλιάς σχολής και ...ας δώσω άλλη μια ευκαιρία στη Tony ScottDenzel Washington συνεργασία.

    Ταυτόχρονη πρεμιέρα με την Αμερική στην Ελλάδα, χάρη στην Odeon που θα μας το φέρει στις 11 Νοεμβρίου.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ασταμάτητο - Unstoppable Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top