F Η Mia Wasikowska στο σκοτεινό 1ο trailer της Jane Eyre - FilmBoy Η Mia Wasikowska στο σκοτεινό 1ο trailer της Jane Eyre - FilmBoy
  • Latest News

    Η Mia Wasikowska στο σκοτεινό 1ο trailer της Jane Eyre

    Καθυστερημένο (και ποιος τον ακούει το Γιάννη Βούρο που λέει ότι είμαστε ‘οι 1οι σε όλη την Ευρώπη’) αλλά έπεσε πάνω σε μια εβδομάδα γεμάτη σπουδαία trailer.

    Τη περασμένη Κυριακή κυκλοφόρησε το 1ο trailer της μεταφοράς του classic βιβλίου της Charlotte Bronte, Jane Eyre υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Cary Fukunaga που έκανε πέρυσι το Sin Nombre.

    Αυτό που μ’εκανε να ενδιαφερθώ πάντως δεν ήταν το όνομα του σκηνοθέτη αλλά η περιέργεια βλέποντας τη σκοτεινή, gothic  ατμόσφαιρα του φιλμ.

    Επειδή τυγχάνει να έχω διαβάσει το βιβλίο μικρός, θα περίμενα ένα δράμα εποχής, άντε με κανένα ρομαντικό στοιχείο τραγωδίας, αλλά το trailer λέει εντελώς άλλα.

    Είναι η ιστορία μιας ορφανής που κακοποιείται στο σπίτι και στο σχολείο, για να μεγαλώσει και να ερωτευτεί τον νεαρό εργοδότη της και να ανακαλύψει ένα μεγάλο και τρομερό μυστικό του.

    Φυσικά και το cast δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους, με τη Mia Wasikowska (Alice In Wonderland, The Kids Are All Right και Restless) που έχω ξαναπεί ότι δουλεύει πολύ φέτος, τον Michael Fassbender του Centurion, τον Jamie Bell (του Defiance), την Imogen Poots (του Solitary Man μεταξύ πολλών άλλων τελευταία) και τη Judi Dench.

    Το Jane Eyre βγαίνει στην Αμερική στις 11 Μαρτίου 2011.
    Ρίξτε μια ματιά στο trailer και ...σορρυ για τη καθυστέρηση.  




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Mia Wasikowska στο σκοτεινό 1ο trailer της Jane Eyre Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top