F Επίσημο trailer του νεανικού μεταφυσικού δράματος Restless του Gus Van Sant - FilmBoy Επίσημο trailer του νεανικού μεταφυσικού δράματος Restless του Gus Van Sant - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer του νεανικού μεταφυσικού δράματος Restless του Gus Van Sant

    Η Columbia έβγαλε στο Moviefone (την υπηρεσία-site που πρόσφατα αγόρασε το Cinematical, το καλυτερότερο αμερικάνικο movie blog,  και το έκανε να μην βλέπεται) το επίσημο trailer του Restless, της νέας ταινίας του Gus Van Sant (Milk και Good Will Hunting).

    Πρόκειται για ένα νεανικό δράμα με περίεργο στόρι - σχεδόν κάτι σαν το Hereafter του Clint Eastwood – με πονηρές ματιές στο μεταφυσικό, με φαντάσματα (άκακα) και άλλα τέτοια.

    Μιλάει για την ιστορία ενός 16χρονου άρρωστου κοριτσιού που γοητεύεται από ένα παράξενο αγόρι που του αρέσει να παρακολουθεί κηδείες και κάνει πολύ παρέα με το φάντασμα ενός Γιαπωνέζου καμικάζι του Β’ Παγκ. Πολέμου!

    Πρωταγωνιστούν η Mia Wasikowska (που δουλεύει συνέχεια μετά το Alice In Wonderland και έφτασε να διεκδικεί ρόλο στον καινούργιο Spiderman) και τον Henry Hopper. 


    Η Columbia μαζί με την Imagine Entertainment θα το προβάλει στις 28 Ιανουαρίου 2011. 

    Στη συνέχεια δείτε το trailer του Restless.
    Σας ενδιαφέρει;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer του νεανικού μεταφυσικού δράματος Restless του Gus Van Sant Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top