F Amber Heard & Odette Yustman στο 1o trailer & poster του And Soon the Darkness - FilmBoy Amber Heard & Odette Yustman στο 1o trailer & poster του And Soon the Darkness - FilmBoy
  • Latest News

    Amber Heard & Odette Yustman στο 1o trailer & poster του And Soon the Darkness

    Ο συγγραφέας στο έγκυρο (ειδησεογραφικό παρακαλώ) FirstShowing έγραψε ότι δεν ήξερε καν ότι υπαρχει η ταινία And Soon the Darkness με την Amber Heard και την Odette Yustman πριν βγει το trailer χθες βράδυ. 

    ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ FILMBOY ΓΙ’ΑΥΤΟ! 

    Οι αναγνώστες του καλύτερου ελληνικού movie blog (hopefully) είδατε από τον Απριλιο τις πρωτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας, και όπως φαίνεται μόνο εσείς. 

    Σήμερα έχουμε το 1ο trailer του ομοτιτλου remake του 1970, άπου δυο κοπέλες βρισκονται σε διακοπές όταν η μια απάγεται και η άλλη έχει καποιες ώρες στη διαθεση της να τη βρει σώα. 

    Σοβαρά τώρα, πιστευα ότι η Odette (της οποιας ειμαι προσωπικός fan αν και μελαχροινή) έχει κάνει το αγροτικό της σε θριλεράκια μετα το Cloverfield και το The Unborn, όπως οφείλει κάθε νέα σταρλετ, αλλα φαινεται ότι θα κάνει άλλο ένα. 

    Η Amber από την άλλη είναι πιο ενεργή (The Informers, The Joneses, Zombieland, The Spepfather και συντομα στο The Ward του John Carpenter), αν και από όλα αυτά οι περισσότεροι θα τη θυμούνται από το αν μη τι άλλο εξυπνο All the Boys Love Mandy Lane του 2006. 

    Anyway, ο συνδυασμός εδώ είναι catchy έστω κι αν κατι τέτοιο συμβαίνει συνηθως όταν η ταινία δε βλέπεται. 

    Frankly guys, I don’t give a damn.

    Δείτε στη συνέχεια το 1ο trailer του And Soon the Darkness, μαζί με το 1ο  poster που βγήκε επισης χθες.   





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Amber Heard & Odette Yustman στο 1o trailer & poster του And Soon the Darkness Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top