F THE STEPFATHER - FilmBoy THE STEPFATHER - FilmBoy
  • Latest News

    THE STEPFATHER


    Μια ματιά στους συντελεστές του νέου θρίλερ της Sony, The Stepfather, αρκεί για να καταλάβεις.
    Σκηνοθεσία Nelson McCormick και σενάριο J.S. Cardone, που συνεργάστηκαν τελευταία φορά σε ένα άλλο μικρό remake που λεγόταν Prom Night, και που θεωρώ ‘πατο’ σ’αυτους τους καιρούς ...’Αναγέννησης των Remake’ στους οποίους ζούμε.  

    Και άντε, να ξεχάσεις τις προηγούμενες δουλειές τους και να δείξεις καλή διάθεση, μιας και υπάρχει και ένας πολύ καλός λόγος για να δεις τη ταινία...θα πούμε παρακάτω.
    Ξέρετε όμως ποιος παίζει τον κακό;
    Ο γιατρός του Nip-Tuck(!) και μάλιστα ο πιο μαλθακός από τους δυο, ο Dylan Walsh
    Αν σας εμπνέει ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή έναν serial killer που τον ερμηνεύει ο συγκεκριμένος τηλεηθοποιος...να το κοιτάξετε.  

    Η original εκδοχή του 1987 ήταν βασισμένη στην αληθινή ιστορία ενός πραγματικού serial killer, που ήταν και από τους πρώτους που μπήκε στο Americas Most Wanted, του Τζων Λιστ, ο οποίος τη δεκαετία του 70 σκότωσε τη 5μελη οικογένεια του και έμεινε ασύλληπτος για 18 χρόνια.
    Το remake όμως δε δείχνει να ασχολείται τόσο με αυτόν όσο με το γιο του και τη mega-hot γκόμενα του. 

    Ο Μαικλ (Penn Badgley...μη ψάχνετε, πουθενά δε θα τον βρείτε αν δε βλέπετε τηλεόραση) επιστρέφει από τη στρατιωτική σχολή στο σπίτι του, όπου βρίσκει τη χωρισμένη μητέρα του (Sela Ward που απέχει ηθελημένα από το σινεμά τα τελευταία χρόνια) να έχει βρει νέο φίλο (Dylan Walsh, που αν δε κάτσεις φρόνιμα σου ...κάνει κι ένα bottox).
    Φαίνεται να είναι τέλειος σύζυγος και πατέρας αλλά ο Μαικλ υποπτεύεται ότι κάτι τρέχει μ’αυτόν το τύπο.  

    Με τη βοήθεια της φίλης του, του βιολογικού του πατέρα (Jon Tenney) και των φιλενάδων της μαμάς (Paige Turco και Sherry Stringfield) ξετυλίγουν το μυστήριο του πατριού...ίσως όμως είναι αργά για όλους.



    Ποια είναι η φίλη του; Εδώ είναι ο πολύ καλός λόγος για να δεις τη ταινία.
    Η επίσημη αγαπημένη του KostasBlog (οκ, μια από όλες), η Amber Heard που οι πιστοί αναγνώστες την απόλαυσαν στη sex scene της στο The Informers, και που μόλις συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε μια νεανική εκδοχή του Θελμα και Λουιζ, το The Cowgirls Banditts (αρχικός τίτλος) μαζί με την Leighton Meester.
    Εδώ εμφανίζεται ακριβώς όπως πρέπει κι ακριβώς όπως τη θέλουμε (...και τη γνωρίσαμε), με εσώρουχα και με μπικίνι, σχεδόν σε όλη τη ταινία. Που υπογράφω;    

    Πιθανότατα το The Stepfather θα δείχνει καλύτερο από το καναπέ παρά από την αίθουσα, όπου θα έχεις να κλαις και τα ευρω σου.
    Οι κριτικές είναι κακές γενικά αλλά ποιος άραγε φταίει; 
    Εσείς θα βλέπατε ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή έναν ηθοποιό που έχει τυποποιηθεί τόσο πολύ από ένα τηλεοπτικό σήριαλ, και μάλιστα σε έναν τόσο αταίριαστο ρόλο;   

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου και έκανε 11,5 εκατομμύρια δολάρια στο τριήμερο.
    Στην Ελλάδα θα το δούμε από την Audio Visual στις 3 Δεκέμβρη. 

    Δείτε το trailer. 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE STEPFATHER Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top