F Η Warner ακυρώνει το 3D του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I - FilmBoy Η Warner ακυρώνει το 3D του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I - FilmBoy
  • Latest News

    Η Warner ακυρώνει το 3D του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

    Με την έξοδο του 1ου μέρους του Harry Potter and the Deathly Hallows να απέχει μόνο ένα μήνα, η Warner Brothers έκανε μια …σοκαριστική ανακοίνωση σχετικά με το 3D της ταινίας:
    Δε θα υπάρχει, απλά! 


    Σε καιρούς που όλα τα blockbuster βγαίνουν τρισδιάστατα, αυτοί αποφάσισαν να το αφήσουν σε 2D αντί να το μετατρέψουν σε 3D. 

    Προφανώς η ποιότητα του αποτελέσματος δεν τους άφησε ικανοποιημένους και δεν έχουν χρόνο για να το φτιάξουν καλύτερα, αλλιώς δεν έχει λογική μια τέτοια κίνηση γιατί απλά πετάνε σίγουρα λεφτά. 

    Ο Harry Potter έχει ένα τεράστιο κοινό που δε θα περιμένει τις κριτικές για το 3D για να πάει να δει τη ταινία, έτσι το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι η μετατροπή θα βγήκε πολύ χάλια. 

    Θυμίζω ότι πρόκειται για το ίδιο studio που πετσόκοψε το The Clash of the Titans μετατρέποντας το σε ένα τρισδιάστατο τεχνικά άθλιο φιλμ, και αν είσαι καλόπιστος ίσως σκεφτείς ότι η εταιρεία έβαλε μυαλό. 

    Αν όχι, όπως εγώ, θα ήμουν σίγουρος ότι απλά δεν προλαβαίνουν τις ημερομηνίες, αλλιώς θα το έκαναν όπως και να έβγαινε...
    Harry Potter είναι αυτός. 


    Εγώ πάντως νομίζω ότι αυτά είναι καλά νέα, από τη στιγμή που δεν γυρίστηκε εξ αρχής με 3D αλλά θα μετατρεπόταν. 

    Εσείς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Warner ακυρώνει το 3D του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top