F Resident Evil: Welcome to Raccoon City trailer: Πάμε πάλι απ' την αρχή, εκεί που ξεκίνησαν όλα... - FilmBoy Resident Evil: Welcome to Raccoon City trailer: Πάμε πάλι απ' την αρχή, εκεί που ξεκίνησαν όλα... - FilmBoy
  • Latest News

    Resident Evil: Welcome to Raccoon City trailer: Πάμε πάλι απ' την αρχή, εκεί που ξεκίνησαν όλα...


    Όταν το Resident Evil: Apocalypse πριν 17 χρόνια δεν γνώρισε την επιτυχία του της πρώτης ταινίας, οι πρώτες φήμες για ένα πιο κοντινό στο βιντεοπαιχνίδι κινηματογραφικό reboot έκαναν την εμφάνισή τους. Τελικά ο Paul W. S. Anderson κατάφερε να ολοκληρώσει την εξαλογία του και τώρα ήρθε η ώρα εκείνη η φήμη να γίνει πραγματικότητα. Άντε πάμε πάλι από την αρχή...

    H γερμανική Constantin Film παραμένει ως παραγωγός, και στα πρώτα στάδια ανάπτυξης υπήρχε ένας ενθουσιασμός όταν έγινε γνωστό πως τα ηνία θα αναλάμβανε ο James Wan. Δυστυχώς αυτό δεν υλοποιήθηκε και αυτά τελικά πέρασαν στον Johannes Roberts των The Other Side of the Door και 47 Meters Down.

    Ο δημιουργός αναφέρει ως πηγές έμπνευσης τα Halloween, Assault on Precinct 13 και The Fog του John Carpenter, με τη ταινία να λαμβάνει χώρα σε δύο χώρους, την έπαυλη Spencer και το αστυνομικό τμήμα της Racoon City, τα σκηνικά δηλαδή των δύο πρώτων παιχνιδιών της Capcom.

    Από το trailer είναι ξεκάθαρο πως ο Roberts κάνει ότι μπορεί για να χαϊδέψει τα αυτιά της fanbase με τη ταινία να ξεπατικώνει αυτούσιες αρκετές από τις iconic σκηνές των παιχνιδιών, ενώ όπως ήδη θα μαντέψατε, η Alice απουσιάζει.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Kaya Scodelario (Crawl), Robbie Amell (The Duff), Avan Jogia (Zombieland: Double Tap), Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp), Tom Hopper (Terminator: Dark Fate), Neal McDonough (Sonic the Hedgehog) και Donal Logue (The Cloverfield Paradox).

    Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στα τέλη Νοεμβρίου, και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί διανομή στα μέρη μας αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα αργήσει.

    Μέχρι τότε δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Resident Evil: Welcome to Raccoon City trailer: Πάμε πάλι απ' την αρχή, εκεί που ξεκίνησαν όλα... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top