F Licorice Pizza trailer: Ο Paul Thomas Anderson κάνει rewind στην εποχή της αθωότητας και παρουσιάζει μια νεανική ρομαντική κομεντί! - FilmBoy Licorice Pizza trailer: Ο Paul Thomas Anderson κάνει rewind στην εποχή της αθωότητας και παρουσιάζει μια νεανική ρομαντική κομεντί! - FilmBoy
  • Latest News

    Licorice Pizza trailer: Ο Paul Thomas Anderson κάνει rewind στην εποχή της αθωότητας και παρουσιάζει μια νεανική ρομαντική κομεντί!


    Μπορεί το Phantom Thread να έμεινε στην ιστορία ως το αντίο του τεράστιου Daniel Day-Lewis, ωστόσο σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη ταινία ούτε του ηθοποιού ούτε του σκηνοθέτη. Και μπορεί ο πρώτος να είναι σε μια κοιλάδα φτιάχνοντας παπούτσια και διαβάζοντας ποιήματα, όμως ο Paul Thomas Anderson είναι εδώ και επιστρέφει με κάτι τελείως διαφορετικό.

    Το Licorice Pizza είναι μια νεανική ρομαντική κομεντί που μας ταξιδεύει στο San Fernando Valley (προάστιο του Los Angeles) του 1973. Εκεί ζουν η Alana Kane και ο Gary Valentine, δυο νεαρά παιδιά που μεγαλώνουν, τριγυρνούν και ερωτεύονται.

    Από το Punch-Drunk Love (2002) έχει αν καταπιαστεί ο Anderson με μια καθαρά ρομαντική ταινία με το Licorice Pizza να μοιάζει να έχει ακόμα πιο έντονο το στοιχείο της κομεντί, κάτι που σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον.

    Πρωταγωνιστεί η ποπ τραγουδήστρια Alana Haim που εδώ κάνει το υποκριτικό της ντεμπούτο, έχοντας δίπλα της τον επίσης πρωτοεμφανιζόμενο Cooper Hoffman, γιο του αείμνηστου Philip Seymour Hoffman, με τον οποίον ο σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί πολλάκις.

    Δίπλα τους εμφανίζονται οι Bradley Cooper (The Mule), Sean Penn (Flag Day), Tom Waits (The Dead Don't Die), Benny Safdie (Pieces of a Woman) και Maya Rudolph (Wine Country).

    Το Licorice Pizza σκοπεύει να κάνει ποδαρικό στο 2022, μιας και θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Licorice Pizza trailer: Ο Paul Thomas Anderson κάνει rewind στην εποχή της αθωότητας και παρουσιάζει μια νεανική ρομαντική κομεντί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top