F West Side Story trailer: Ο Steven Spielberg μας μαγεύει με το εντυπωσιακό remake του κλασσικού μιούζικαλ! - FilmBoy West Side Story trailer: Ο Steven Spielberg μας μαγεύει με το εντυπωσιακό remake του κλασσικού μιούζικαλ! - FilmBoy
  • Latest News

    West Side Story trailer: Ο Steven Spielberg μας μαγεύει με το εντυπωσιακό remake του κλασσικού μιούζικαλ!


    Όταν είσαι ο Steven Spielberg και εκφράζεις δημόσια μια επιθυμία, πολλά γρανάζια του συστήματος κινούνται ώστε αυτή να γίνει πραγματικότητα. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η ιστορία του remake του West Side Story, με τον διάσημο σκηνοθέτη να αποκαλύπτει πως έχει ως όνειρο να γυρίσει μια νέα εκδοχή του all-time-classic μιούζικαλ, και τα γρανάζια αμέσως άρχισαν να γυρνούν, με την τότε 20th Century Fox να σπέυδει να αγοράσει τα δικαιώματα του θεατρικού και τον τακτικό συνεργάτη του Spielberg, Tony Kushner (Lincoln) να ξεκινάει να γράφει το σενάριο. Μπορεί αν πέρασαν σχεδόν 8 χρόνια από εκείνη την πρώτη αναφορά, όμως το νέο West Side Story είναι εδώ!

    Η νέα ταινία ισχυρίζεται πως θα είναι πιο πιστή στο θεατρικό από την εκδοχή του Robert Wise, με το μουσικό κομμάτι όμως να μένει απαράλλαχτο.

    Η ιστορία λίγο-πολύ γνωστή, τοποθετημένη στο Upper West Side της Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '50. Κατά τη διάρκεια μιας έντονης έχθρας μεταξύ των συμμοριών Jets και Sharks, ο Tony ερωτεύεται την αδερφή του εχθρού του, τη Maria. Ενώ η έχθρα μεταξύ των συμμοριών γίνεται ακόμα πιο βίαιη, η αγάπη των δύο νέων ανθίζει μέρα με τη μέρα ενώ ταυτόχρονα απειλεί να χωρίσει στα δύο τη γειτονιά.

    Πρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort (The Goldfinch), Rachel Zegler, Ariana DeBose (The Prom), David Alvarez (American Rust), Mike Faist, Josh Andrés Rivera, Ana Isabelle, Corey Stoll (The Report), Brian d’Arcy James (The Kitchen) και η Rita Moreno που επιστρέφει, φυσικά όχι στο ρόλο της Anita αλλά της Valentina, ενός νέου ρόλου που γράφτηκε προς τιμήν της.

    Το West Side Story θα δούμε στις 9 Δεκεμβρίου. Απολαύστε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: West Side Story trailer: Ο Steven Spielberg μας μαγεύει με το εντυπωσιακό remake του κλασσικού μιούζικαλ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top