F 7 Prisioneiros trailer: Από τη Βενετία στο Netflix το νέο βραζιλιάνικο δραματικό θρίλερ του protégé των Bahrani & Meirelles! - FilmBoy 7 Prisioneiros trailer: Από τη Βενετία στο Netflix το νέο βραζιλιάνικο δραματικό θρίλερ του protégé των Bahrani & Meirelles! - FilmBoy
  • Latest News

    7 Prisioneiros trailer: Από τη Βενετία στο Netflix το νέο βραζιλιάνικο δραματικό θρίλερ του protégé των Bahrani & Meirelles!


    Όταν έχεις για δασκάλους τον Ramin Bahrani (99 Homes) και τον Fernando Meirelles (Cidade de Deus), οι πιθανότητες να προοδεύσεις στη καριέρα σου είναι αρκετά αυξημένες, έτσι και ο Αμερικανο-Βραζιλιάνος Alexandre Moratto με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο πριν τρία περίπου χρόνια, τράβηξε τα βλέμματα του φεστιβαλικού κυκλώματος, με το Socrates να κερδίζει πλήθος βραβείων, μεταξύ των οποίων και την Ειδική Μνεία στο ΦΚΘ. Φέτος ο Moratto επιστρέφει με ένα νέο δυνατό δράμα που θα δούμε πολύ σύντομα στο Netflix.

    Το 7 Prisioneiros μας συστήνει τον Mateus, έναν 18χρονο νέο που αφήνει το χωριό του για να πάει να εργαστεί στο São Paulo, σε μια μάντρα μετάλλων. Χωρίς να το καταλάβει όμως, αυτός μαζί με μερικά άλλα αγόρια της ηλικίας του βρίσκονται πρακτικά σκλάβοι του νέου τους αφεντικού που κρατάει όλα τα χαρτιά τους, ενώ έχει και την αστυνομία στο τσεπάκι του. Μόνο δύο λύσεις έχει, είτε να συνεργαστεί με τον άνθρωπο που τον κρατάει αιχμάλωτο είτε να προσπαθήσει να αποδράσει διακινδυνεύοντας όχι μόνο τη δική του ζωή αλλά και της οικογένειάς του.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας όπου πήρε εξαιρετικές κριτικές και στις 11 Νοεμβρίου θα ανέβει στο Netflix.

    Πρωταγωνιστεί ο Christian Malheiros και ο Rodrigo Santoro (Ben-Hur), με τους Bahrani και Meirelles να βρίσκονται στη παραγωγή.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 7 Prisioneiros trailer: Από τη Βενετία στο Netflix το νέο βραζιλιάνικο δραματικό θρίλερ του protégé των Bahrani & Meirelles! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top