F The Prom trailer: Meryl Streep, Nicole Kidman, μουσική, χορός και εφηβικοί έρωτες στη νέα ταινία του Ryan Murphy - FilmBoy The Prom trailer: Meryl Streep, Nicole Kidman, μουσική, χορός και εφηβικοί έρωτες στη νέα ταινία του Ryan Murphy - FilmBoy
  • Latest News

    The Prom trailer: Meryl Streep, Nicole Kidman, μουσική, χορός και εφηβικοί έρωτες στη νέα ταινία του Ryan Murphy


    Τα Nip/Tuck, Glee και American Horror Story ήταν μόνο μόνο το πρόγευμα με τον Ryan Murphy να περνάει μια απίστευτα δημιουργική πενταετία κατά την οποία μας έδωσε σειρές σαν το Feud, το Hollywood, το Pose αλλά και τα 9-1-1, Scream Queens και το πρόσφατο Ratched. Μετά από όλες αυτές τις επιτυχίες, πρέπει να παραδεχτούμε πως τα κινηματογραφικά του αδικήματα, βλέπε Eat Pray Love και Running with Scissors, έχουν πια διαγραφεί, και με λευκό ποινικό μητρώο είναι έτοιμος να επιστρέψει με το The Prom.

    Η ταινία μας συστήνει την Dee Dee Allen και τον Barry Glickman, θεατρικούς σταρ που βρίσκονται βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση: η ακριβή νέα τους παράσταση στο Μπρόντγουεϊ είναι μεγάλη αποτυχία και έχει καταστρέψει τις καριέρες τους. Παράλληλα, σε μια μικρή πόλη στην Indiana, η τελειόφοιτη μαθήτρια Emma Nolan βιώνει έναν τελείως διαφορετικό βάσανο: παρά τη στήριξη του διευθυντή του σχολείου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τής έχει απαγορεύσει να πάει στον χορό αποφοίτησης με συνοδό τη κοπέλα της, Alyssa. Όταν η Dee Dee και ο Barry αποφασίζουν ότι το αδιέξοδο της Emma είναι η ιδανική αφορμή για να βελτιώσουν τη δημόσια εικόνα τους, βγαίνουν στον δρόμο μαζί με την Angie Dickinson και τον Trent Oliver, ένα άλλο ζευγάρι κυνικών ηθοποιών που προσπαθεί να ανέλθει επαγγελματικά. Ξαφνικά όμως η εγωκεντρική ακτιβιστική δράση των τεσσάρων σελέμπριτι γυρίζει μπούμερανγκ και ανατρέπει τις ζωές τους, τη στιγμή που προσπαθούν να χαρίσουν στην Έμα μια βραδιά για να γιορτάσει στ' αλήθεια αυτό που πραγματικά είναι.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μιούζικαλ των Chad Beguelin, Bob Martin & Matthew Sklar που ανέβηκε στο Broadway to 2018 με... όχι μεγάλη επιτυχία. Οι δύο πρώτοι ανέλαβαν και το σενάριο της ταινίας, με τον Ryan Murphy να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Πρωταγωνιστούν οι Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose, Meryl Streep (Mamma Mia! Here We Go Again), James Corden (Cats), Nicole Kidman (The Goldfinch), Andrew Rannells (Why Him), Keegan-Michael Key (Jingle Jangle) και Kerry Washington (Django Unchained).

    Η ταινία θα βγει σε περιορισμένη διανομή στις αρχές Δεκεμβρίου (προφανώς μόνο στις χώρες που λειτουργούν οι κινηματογράφοι) και την αμέσως επόμενη εβδομάδα -11 Δεκεμβρίου- θα ανέβει στο Netflix.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Prom trailer: Meryl Streep, Nicole Kidman, μουσική, χορός και εφηβικοί έρωτες στη νέα ταινία του Ryan Murphy Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top