F I Know What You Did Last Summer trailer: Το cult-classic 90s slasher επιστρέφει σε τηλεοπτικό remake του Amazon! - FilmBoy I Know What You Did Last Summer trailer: Το cult-classic 90s slasher επιστρέφει σε τηλεοπτικό remake του Amazon! - FilmBoy
  • Latest News

    I Know What You Did Last Summer trailer: Το cult-classic 90s slasher επιστρέφει σε τηλεοπτικό remake του Amazon!


    Αμέσως μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Scream που εκτόξευσε τη δημοφιλία των slashers, ο Kevin Williamson παρέμεινε στο είδος και έδωσε στην Columbia το σενάριο του I Know What You Did Last Summer. Η πορεία του αν και όχι εξίσου δυναμική, σίγουρα ικανοποιητικότατη, οδήγησε σε δύο sequels και κάπου εκεί το franchise έμοιαζε τελειωμένο. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε, μιας και η Amazon προχώρησε σε εξαγορά των δικαιωμάτων και με τους Neal Moritz (S.W.A.T.) και James Wan (Swamp Thing) στη παραγωγή, έβαλε μπρος το τηλεοπτικό του remake.

    Για όσους δεν έχει τύχει να δουν κάποια από τις ταινίες, το στόρυ ακολουθεί μια παρέα νεαρών που μετά από μεγάλο γλέντι επιστρέφουν με το αμάξι από έναν ερημικό σκοτεινό δρόμο όπου χτυπούν έναν άνθρωπο. Φοβισμένοι για τις συνέπειες, τον πετούν στο γκρεμό για να τον αποτελειώσουν και φεύγουν. Ένα χρόνο αργότερα όμως κάποιος που ξέρει τι έκαναν, επιστρέφει και παίρνει την εκδίκησή του σκοτώνοντάς τους έναν-έναν.

    Η σειρά τυπικά δεν βασίζεται στις ταινίες αλλά στο ομότιτλο βιβλίο της Lois Duncan, με την πρωτοεμφανιζόμενη Sara Goodman να αναλαμβάνει τα ηνία της σειράς.

    Πρωταγωνιστούν οι νεαροί Madison Iseman (Jumanji), Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore και Sebastian Amoruso.

    Το τηλεοπτικό I Know What You Did Last Summer κάνει πρεμιέρα σήμερα 15 Οκτωβρίου στο Prime Video. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Know What You Did Last Summer trailer: Το cult-classic 90s slasher επιστρέφει σε τηλεοπτικό remake του Amazon! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top