F The Last Bus trailer: Ο Timothy Spall διασχίζει τη Βρετανία εις μνήμην της συζύγου του στο νέο συγκινητικό δράμα - FilmBoy The Last Bus trailer: Ο Timothy Spall διασχίζει τη Βρετανία εις μνήμην της συζύγου του στο νέο συγκινητικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    The Last Bus trailer: Ο Timothy Spall διασχίζει τη Βρετανία εις μνήμην της συζύγου του στο νέο συγκινητικό δράμα


    Μπορεί το Mr Turner να μην του χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ όπως αναμενόταν, όμως η επιτυχία της ταινίας ήταν αρκετή ώστε να του δώσει το πάτημα στον Timothy Spall και από έναν από τους πιο αξιόλογους Βρετανούς ρολίστες να κάνει το επόμενο βήμα και έκτοτε να τον βλέπουμε σε αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως το The Last Bus.

    Εδώ υποδύεται τον Tom, έναν ηλικιωμένο Σκωτσέζο που μόλις έχασε την πολυαγαπημένη σύζυγό του. Για να την τιμήσει, θέλει να ρίξει τις στάχτες της στη περιοχή όπου γνωρίστηκαν πολλές δεκαετίες πριν και ο μόνος τρόπος για να κάνει αυτό το πολύ μεγάλο ταξίδι από τη μία άκρη της Βρετανίας στην άλλη είναι τα τοπικά λεωφορεία! 1300 χιλιόμετρα αντιστοιχούν σε πάρα πολλά λεωφορεία με την οδύσσειά του να κερδίζει το ενδιαφέρον του κόσμου απ' όπου κι αν περνάει, με αποτέλεσμα η ιστορία του να γίνει εθνική είδηση!

    Οι συντελεστές του The Last Bus έχουν σχεδόν αποκλειστικά τηλεοπτικές ρίζες, κάτι που προκαλεί μια ανυσηχία, με τον Joe Ainsworth (Holby City) να έχει γράψει το σενάριο και τον Gillies MacKinnon (The Escapist) να σκηνοθετεί.

    Η ταινία θα βγει στις βρετανικές αίθουσες στα τέλη Αυγούστου και το σίγουρο είναι πως όταν έρθει η ώρα να τη δούμε θα χρειαστούμε χαρτομάντηλα!

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last Bus trailer: Ο Timothy Spall διασχίζει τη Βρετανία εις μνήμην της συζύγου του στο νέο συγκινητικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top