F Κάτι Πιο Ποπ - Pitch Perfect - FilmBoy Κάτι Πιο Ποπ - Pitch Perfect - FilmBoy
  • Latest News

    Κάτι Πιο Ποπ - Pitch Perfect

    Είναι δύσκολο να μην πάρεις σοβαρά το Pitch Perfect, καθώς αν διαβάσεις τα credits θα δεις το όνομα της Kay Cannon στο σενάριο.

    Η ταλαντούχος συγγραφέας έκανε όνομα γράφοντας το σενάριο της υπερεπιτυχημένης σειράς 30 Rock (και το επίσης καλό New Girl αργότερα), μια δουλειά που απαιτεί εφευρετικότητα, κοφτερή αίσθηση του χιούμορ και αντίληψη του χρόνου στην οθόνη.

    Ωστόσο, δε μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός ότι αυτή η μουσική κωμωδία του Jason Moore μοιάζει με ένα μεγάλο επεισόδιο του Glee, και πως το target group της φαίνεται να είναι έφηβοι τρελαμένοι με τους μουσικούς διαγωνισμούς, οι οποίοι προφανώς και δεν κουράζονται από τα συνεχή τραγούδια.

    Το Pitch Perfect (που σύμφωνα με τις εξαιρετικές κριτικές, θα μπορούσε να λέγεται ‘Almost Perfect’) αποδίδει μεγάλο σεβασμό στο ακατέργαστο ταλέντο, ρίχνει ματιές στο κολεγιακό κύκλωμα διαγωνισμών τραγουδιού της Αμερικής και με το χιούμορ του, προσπαθεί να ευχαριστήσει τους πάντες.

    Προσθέστε και ένα καλό cast (με την αγαπημένη του FilmBoy, Anna Kendrick) και έχετε ένα μάλλον διασκεδαστικό φιλμ...




    Η Beca (Anna Kendrick, End of Watch) φοιτά στο Barden College για να κατευνάσει τον καθηγητή πατέρα της, αλλά η φιλοδοξία της είναι να βρει το δρόμο της στη μουσική σκηνή του Los Angeles με τις φωνητικές της ικανότητες.

    Χάρη στη συμμετοχή της στις ομάδες της πανεπιστημιούπολης, γίνεται μέλος των Barden Bellas, ένα a cappella γκρουπάκι που προσπαθεί να ξαναχτίσει τη φήμη του, αφού η βασική τραγουδίστρια Aubrey (Anna Camp, The Help) τους ντρόπιασε με το …νευρικό της στομάχι.

    Ενώ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο γκρουπ με τις παράξενες Fat Amy (Rebel Wilson, Bachelorette) και Chloe (Brittany Snow), η Beca είναι απογοητευμένη και με τις αυστηρές επιλογές τραγουδιού και τη χορογραφία της Audrey.



    Στη προσπάθειά της να ωθήσει τις Bellas σε νέες επιρροές, η Beca αγωνίζεται να ακουστεί, αλλά φλερτάρει και με τον wanna-be boyfriend Jesse (Skylar Astin), το ευγενικό μέλος της αντίπαλης ομάδας που ονομάζεται The Treblemakers κι έχει επικεφαλής τον αλαζόνα σούπερ σταρ Bumper (Adam Devine).

    Μέσα από δυσκολίες και παρεξηγήσεις, η Beca καταλήγει να αγαπάει τις Bellas, να μάχεται με τις δικές της ανασφάλειες και φιλοδοξεί να φέρει στα κορίτσια το τρόπαιο μιας μεγάλης a cappella αναμέτρησης.


    Παίζουν ακόμη η Elizabeth Banks (People Like Us) και ο John Michael Higgins (Big Miracle). 

    Το Pitch Perfect έχει πολύ καλές κριτικές συνολικά, σάρωσε τις υποψηφιότητες στα νεανικά awards (Teen Choice, MTV Awards κλπ) και ήδη πήρε έγκριση για sequel.

    Χαρακτηριστικό είναι πως ξεκίνησε για περιορισμένη διανομή στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 σε λίγες αίθουσες, αλλά κατέληξε να κλείσει το Φεβρουάριο του 2013 (5 μήνες στις αίθουσες!) με $65 εκατομμύρια εισπράξεις.

    Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τον Απρίλη του 2013 σε dvd από τη Sony, με τίτλο ‘Κάτι πιο Ποπ’.

    Pitch Perfect trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κάτι Πιο Ποπ - Pitch Perfect Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top