F The Craft: Legacy trailer: Το καθυστερημένο sequel της πιο teen-goth ταινίας των 90s έφτασε... και δεν είναι καθόλου goth! - FilmBoy The Craft: Legacy trailer: Το καθυστερημένο sequel της πιο teen-goth ταινίας των 90s έφτασε... και δεν είναι καθόλου goth! - FilmBoy
  • Latest News

    The Craft: Legacy trailer: Το καθυστερημένο sequel της πιο teen-goth ταινίας των 90s έφτασε... και δεν είναι καθόλου goth!


    Αν έπρεπε να "κατηγορήσουμε" μία ταινία για την εξάπλωση του goth look στις ανήλικες πιτσιρίκες τη δεκαετία του 90, αυτή θα ήταν σίγουρα το The Craft. Το teen horror του Andrew Fleming δεν άργησε να αναδειχθεί σε cult classic, με το ακυρωθέν sequel ωστόσο να το ρίχνει στη λήθη στης ιστορίας.

    Είκοσι+ χρόνια αργότερα, ο -όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω- παραγωγός Jason Blum κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα και σε συνεργασία με την Columbia έβαλε μπρος το The Craft: Legacy.

    Τα ηνία της ταινίας κρατάει η Zoe Lister-Jones (Band Aid) η οποία παρουσιάζει ένα stand-alone sequel με μια νέα παρέα κοριτσιών που ανακαλύπτουν τις νέες μαγικές δυνάμεις τους.

    Αλήθεια είναι πως με εξαίρεση το στιγμιαίο πλάνο στη φωτογραφία της Fairuza Balk, τίποτα δεν μοιάζει με το πρωτότυπο με το goth-grunge look να αποτελεί παρελθόν και τη νέα ταινία να μοιάζει στοχευμένη στους τηλεθεατές του Nickelodeon!

    Πρωταγωνιστούν οι νεαρές Cailee Spaeny (Pacific Rim: Uprising), Gideon Adlon (The Mustang), Lovie Simone (Selah and the Spades) και Zoey Luna, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και οι David Duchovny (Phantom) και Michelle Monaghan (Mission: Impossible - Fallout).

    Το The Craft: Legacy είχε σκοπό να βγει στις αίθουσες το Halloween όμως λόγω της κατάστασης, η Sony αποφάσισε να το (ξε)πετάξει απευθείας σε vod. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Craft: Legacy trailer: Το καθυστερημένο sequel της πιο teen-goth ταινίας των 90s έφτασε... και δεν είναι καθόλου goth! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top