F Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga trailer: Ο Will Ferrell κανιβαλίζει τη Eurovision! - FilmBoy Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga trailer: Ο Will Ferrell κανιβαλίζει τη Eurovision! - FilmBoy
  • Latest News

    Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga trailer: Ο Will Ferrell κανιβαλίζει τη Eurovision!


    Όλοι ξέρουμε τι εστί Eurovision. 
    Τα ντεσού του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού είναι λίγο πολύ γνωστά στους κατοίκους της γηραιάς ηπείρου, αυτά είναι άλλωστε που κάνουν και τους περισσότερους από τους τηλεθεατές να τον παρακολουθούν, μιας και το καθαρά μουσικό κομμάτι έρχεται τελευταίο. 
    Αυτά ακριβώς τα "ιδιαίτερα" χαρακτηριστικά είναι που τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να κάνουν το διαγωνισμό γνωστό και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το Hollywood δεν έχασε ευκαιρία να τον κανιβαλίσει.



    Με αφορμή τη μοναδική ευκαιρία που τους δίνεται να εκπροσωπήσουν την πατρίδα τους Ισλανδία στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μουσικής στον κόσμο, δύο επίδοξοι μουσικοί, ο Lars και η Sigrit, αποδεικνύουν ότι όλα τα όνειρα είναι σημαντικά εφόσον αγωνιζόμαστε για να τα πραγματοποιήσουμε.

    Ο ίσως λιγότερο αστείος εν ενεργεία κωμικός Will Ferrell είναι ο υπεύθυνος για αυτή τη ταινία μιας και βασίζεται σε δική του ιδέα, με τον Andrew Steele (Casa de mi Padre) να γράφει το σενάριο και τον David Dobkin (Wedding Crashers) να σκηνοθετεί.

    Πρωταγωνιστούν οι Will Ferrell (Holmes & Watson), Rachel McAdams (Game Night), Dan Stevens (Beauty and the Beast), Pierce Brosnan (The Love Punch), Demi Lovato και οι αγαπημένοι μας Ισλανδοί Ólafur Darri Ólafsson (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) και Jóhannes Haukur Jóhannesson (Bloodshot).

    Το trailer του Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga ειλικρινά δεν κατάφερα να το δω μέχρι τέλους αλλά όσοι βρίσκετε χαριτωμένο αυτό το χιούμορ, δε θα περιμένετε πολύ μιας και στις 26 Ιουνίου η ταινία θα ανέβει στο Netflix.


    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga trailer: Ο Will Ferrell κανιβαλίζει τη Eurovision! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top